bolt market / 2021.

Bolt Market – usluga brze dostave namirnica koja će uskoro pokriti cijeli Zagreb

Bolt Market je u srpnju 2021. godine uspješno predstavljen u Estoniji, a od danas je dostupan i u Hrvatskoj. Riječ je o usluzi brze dostave namirnica unutar Bolt Food aplikacije. Svrha joj je povezati Boltove trgovine i kupce, unaprijediti korisničko iskustvo te omogućiti dostavljačima dodatnu zaradu. Dostava namirnica bit će besplatna u radijusu od tri kilometra.

Za naručivanje potrebno je preuzeti aplikaciju Bolt Food na svoj pametni telefon. Odabirom kategorije namirnice u intuitivnom sučelju korisnici će biti preusmjereni na najbližu Boltovu trgovinu. Slijedi odabir željenih namirnica za dostavu. Prije potvrde narudžbe aplikacija prikazuje cijenu narudžbe i predviđeno vrijeme dostave.


Plaćanje narudžbe moguće je gotovinom pri preuzimanju ili bankovnom karticom za koju su prethodno dodani podaci u aplikaciji. Nakon završetka procesa naručivanja, korisnici u aplikaciji mogu pratiti lokaciju narudžbe i dostavljača. Dodajmo da je Boltov cilj isporučiti namirnice u roku od 15 minuta u krugu do 5 kilometara udaljenosti od trgovine.

Bolt Market u svojoj širokoj ponudi nudi više od 1.500 proizvoda poznatih brendova i proizvođača

Zahvaljujući provedenim analizama tržišta i samostalnoj izgradnji infrastrukture, Bolt se pobrinuo da trgovine u Zagrebu mogu skladištiti dovoljne količine namirnica koje će korisnici aplikacije svakodnevno naručivati. Za Bolt Market zadužen je Branimir Zorko, Country Manager s dugogodišnjim iskustvom u FMCG sektoru i internet trgovini u kojima je obnašao rukovodeće pozicije.

“Pokretanjem Bolt Marketa u Hrvatskoj dodatno širimo Boltovu vertikalu dostave hrane. Zahvaljujući postojećoj tehnologiji i operativnim postavkama možemo učinkovitije upravljati uslugom. S obzirom na to da Bolt drži korak s trendovima i udovoljava potrebama naših korisnika, osim hrane koja se iz restorana dostavlja zahvaljujući usluzi Bolt Food, Bolt Market im nudi i mogućnost da svoje dnevne namirnice naruče brzo i povoljno do svog kućnog praga”, rekao je Branimir Zorko.

Zorko je dodao kako osim u vjernoj bazi korisnika koji već koriste Bolt za prijevoz i dostavu hrane, Boltova “snaga leži u dostavljačima koji već rade na platformi Bolt Food“. S vremenom će Bolt proširivati svoju ponudu, a plan je do proljeća 2022. godine Boltovim trgovinama pokriti cijeli Grad Zagreb. Za ispravnost robe bit će zadužen Boltov tim, a korisnicima će svakodnevno na raspolaganju biti i služba za korisnike. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi bolt.eu/hr.

Video: We are Bolt, the Fastest-Growing Tech Company in Europe

Tagged