14. nagrada dani dubrave - prvenstvo hrvatske i zagreba u autoslalomu 2022

Autoslalom utrka “Nagrada Dani Dubrave” u nedjelju, 5. lipnja 2022., zatvara dio Branimirove

Zbog održavanja autoslalom utrke “Nagrada Dani Dubrave”, tj. Prvenstva Hrvatske i Zagreba u autoslalomu, u nedjelju, 5. lipnja 2022. godine od 6 do 20 sati, zatvara se dio Branimirove ulice. Dodajmo da će 14. Nagrada Dani Dubrave svoje finale imati sljedeću nedjelju, 12. lipnja. A zbog ovog autodogađanja ZET-ove autobusne linije 210 (Dubrava – Studentski grad – Novi Retkovec), 231 (Borongaj – Dubec) i 269 (Borongaj – Sesvetski Kraljevec – Iver) će prometovati izmijenjenim trasama u oba smjera.

Linija 210 će prometovati na skraćenoj relaciji do i od stajališta Aleja javora na ulici Platana). Autobus će sa stajališta Aleja javora voziti ravno do kružnog toka u zoni raskrižja ulice Platana i Aleje javora te polukružno natrag na ulicu Platana. Zatim će linija 210 ići na Čulinečku i dalje redovnom trasom.


Linije 231 i 269 vozit će redovnim trasama do raskrižja Branimirove i Južne ulice. Skrenut će lijevo u Južnu ulicu, lijevo u Čulinečku, desno u Aveniju Dubrava te dalje uobičajenim trasama do odredišta. Linija 231 će u smjeru terminala Dubec privremeno koristiti stajalište ulica Platana na istočnoj strani Čulinečke ceste. Dodajmo da je to ujedno i redovno stajalište linije 225. Linija 269 će u smjeru terminala Borongaj privremeno koristiti stajalište Dubec na sjevernoj strani Avenije Dubrava, tj. gdje je stajalište linije 225.

14. autoslalom utrka Nagrada Dani Dubrave nakon dvije godine pauze ponovno se vozi na popularnoj Branimirovoj! Organizator Auto klub Dubrava nada se što većem broju vozača, dobroj zabavi, fer i korektnom natjecanju te odličnim vožnjama! Vidimo se na Branimirovoj u nedjelju, 5. lipnja! Više informacija doznajte na Facebook stranici AK Dubrava.

Tagged