132 savski most - goli breg - brezovica :: autobusne linije :: zet zagreb :: 2022.

Autobusne linije 132 i 223 od ponedjeljka, 5. prosinca 2022., voze djelomično izmijenjenom trasom

Autobusne linije ZET-a 132 (Savski most – Goli Breg – Brezovica) i 223 (Dubrava – Trnovčica – Dubec) će od ponedjeljka, 5. prosinca 2022. godine voziti djelomično izmijenjenom trasom. Linija 132 će tako prometovati obilazno u oba smjera i to sve do završetka sanacije kolnika na dijelu Ulice Klanjec. A prometovat će sa Savskog mosta i voziti redovnom trasom do Ulice Mirka Bedeka, a tada skreće lijevo u Gornjodemerska ulica. U nastavku linija 132 će voziti uobičajenom trasom do odredišta. Dodajmo da će obostrana autobusna stajališta “Klanjec”, “Demerje-škola” i “Demerska 3” neće biti u funkciji za vrijeme izvođenja radova.


Osim autobusne linije 132 i 223 će od ponedjeljka, 5. prosinca, prometovati djelomično izmijenjenom trasom u oba smjera. Ulica se zatvara u 8.30 sati, a razlog izmjene trase je rekonstrukcije kolnika na dijelu Ulice Trnovčica. A bus 223 će tako voziti trasom:

  • terminal Dubrava – redovnom trasom do kružnog toka Ulica Vinka Žganeca / Ulica Trnovčic a/ Ulica Klin – Ulica Klin – (lijevo) Ulica Dubrava – terminal Dubec

Autobus će privremeno koristi stajalište Klin-Koledinečka u smjeru Dupca i stajalište Klin u smjeru Dubrave. Istovremeno, linija 223 neće koristiti obostrana stajališta Trnovčica 117, Josipa Stadlera, Dubečka 26, Rosandićeva i Ivankovićeva. Privremeno će biti uspostavljeno stajalište u zoni raskrižja Ulice Klin i Ulice Novoselski odvijak XI u Ulici Klin. To stajalište će se koristiti u oba smjera, a točne vozne redove doznajte na mrežnim stranicama ZET-a na adresi zet.hr.

Tagged