autobusna linija 33 | draškovićeva ulica zagreb | travanj 2020.

Autobusna linija 33 će zbog sanacije posljedica potresa voziti obilazno u smjeru Gračanskog Dolja u petak, 5. lipnja 2020. godine

Zbog sanacije posljedica potresa, u petak, 5. lipnja 2020. godine, od 8.30 do 19 sati, za sav će promet biti zatvorena Ulica Medveščak. Točnije, ova ulica će biti zatvorena od Grškovićeve ulice do Mirogojske ceste u smjeru Mihaljevca. A zbog toga će autobusi ZET-ova linije 33 koja vozi od Gračanskog Dolja do Trga žrtava fašizma prometovati djelomično izmijenjenom trasom u smjeru Gračanskog Dolja. A kojom trasom će toga dana voziti linija 33, doznajte u nastavku teksta.

  • Trasa autobusne linije 33: Trg žrtava fašizma – uobičajenom trasom do raskrižja Ulice Ribnjak i Grškovićeve ulice – (lijevo) Degenova – Zvonarnička – (desno) Nova Ves – (desno) Vrančićeva – (lijevo) Ksaverska cesta i dalje redovitom trasom do Gračanskog Dolja.
  • U smjeru Trga žrtava fašizma autobusi linije 33 vozit će uobičajenom trasom.
  • Više informacija o voznim redovima doznajte na mrežnim stranicama ZET-a na adresi zet.hr.

Podsjetimo, potres u Zagrebu jačine 5,5 stupnjeva po Richteru dogodio se u nedjelju, 22. ožujka 2020. godine u 6:24 sati. Euromediteranski seizmološki centar je javio da se epicentar nalazio 7 kilometra sjeverno od središta Zagreba. Točnije, kod naselja Markuševec i to na dubini od 10 kilometara. No, u 7:01 sati uslijedio je još jedan potres jačine 5,0 stupnjeva po Richteru. Treće jače podrhtavanje tla zabilježeno je u 7:41 sati i to jačine 3,7 po Richteru. U nešto više od 24 sata nakon prvoga potresa, na području Grada Zagreba zabilježeno je 57 dodatnih potres. A prema podacima Seizmološke službe i Euromediteranskog seizmološkog centra najjači je bio magnitude 5,5 stupnjeva po Richterovoj ljestvici, a najslabiji 2,0.

Tagged