autobusna linija 112 (savski most - lučko) | terminal savski most | rujan 2014.

Autobusna linija 162 zbog radova na Kraljevečkoj cesti vozit će obilazno od 22. veljače do 22. ožujka 2021. godine

Zbog radova na dijelu Kraljevečke ceste koji uvjetuju zatvaranje prometnice za sav promet, autobusna linija 162 koja vozi sa terminala Savski most do Ašpergeri, će od ponedjeljka, 22. veljače u 8 sati, do ponedjeljka, 22. ožujka 2021. godine, u oba smjera prometovati djelomično izmijenjenom trasom. Dodajmo i da autobusna stajališta “Tumbri” i “Put za Tumbre” za vrijeme izvođenja radova neće biti u funkciji. No, istovremeno biti uspostavljena privremena obostrana stajališta u Ulici Harabajsi i Pandaki.

Autobusna linija 162 – izmijenjena trasa:

  • terminal Savski most – redovnom trasom do raskrižja Grančarske i Kraljevečke ceste – (ravno) Kraljevečki brijegi – (desno) Štrpet – (ravno) Harabajsi – (desno) Ulica Pandaki – (lijevo) Kraljevečka cesta i u nastavku uobičajenom trasom do Ašpergera;
  • Novi vozni red za liniju 162 dostupan je na mrežnim stranicama ZET-a na adresi zet.hr.

Javni autobusni prijevoz organiziran je na području Grada Zagreba, a uslugu prijevoza obavlja gradska tvrtka ZET Zagreb. ZET uz pružanje usluga Gradu Zagrebu svoje usluge pruža i na području gradova Velika Gorica i Zaprešić te općina Bistra, Luka, Stupnik i Klinča Sela. Cjelokupni autobusni promet u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji odvija se putem 146 dnevnih i 4 noćne linije. Također, u prometu je i 5 linija posebnog linijskog prijevoza. Više informacija o autobusnom prijevozu u Zagrebu doznajte ovdje.

Tagged