hendrixov most | terminal savski most zagreb | travanj 2012.

Autobusi ZET-ove linije 111 zbog radova u Stupniku od 11. studenog do 1. prosinca 2020. godine vozi obilazno

Zbog radova na dijelu Ulice Svetog Benedikta, autobusi linija 111 (Savski most – Donji Stupnik – Stupnički Obrež) od srijede, 11. studenog pa sve do završetka radova koji se očekuju u utorak, 1. prosinca 2020. godine, u oba smjera će prometovati djelomično izmijenjenom trasom. Napominjemo da će autobusi linije 111 na izmijenjenom dijelu trase koristi sva usputna autobusna stajališta.

Izmijenjena trasa autobusne linije 111

  • Terminal Savski most – redovnom trasom do raskrižja Ulice Svetog Benedikta i Donjostupničke – (lijevo) Donjostupnička – Ulica Maglajci – okretanje u Ulici Maglajci – Donjostupnička – Stupničke Šipkovine – (lijevo) Ulica Dolenica – (lijevo) Gornjostupnička ulica – (desno) Stupničkoobreška i u nastavku redovnom trasom do odredišta;

Autobusnih je stajališta na mreži ZET-a 2103, od toga ih je 1614 na području Grada Zagreba. Radnim danom u vremenima vršnih opterećenja u zagrebačkom prometu se nalazi 279 autobusa, subotom 186, a nedjeljom i blagdanom 120 autobusa. Na godinu autobusima ZET-a preveze se približno 100 milijuna putnika. Iako je to veliki broj, zagrebački tramvajski sustav preveze duplo više putnika – više od 200 milijuna. Kartu za prijevoz možete kupiti na kioscima, u ZET-ovim poslovnicama ili u autobusu kod vozača. Napominjemo da je karta skuplja kada se kupuje u vozilu kod vozača! Više informacija o ZET-u doznajte na mrežnim stranicama na adresi zet.hr.

Tagged