trg mažuranića, zagreb | linija 118 voltino - trg mažuranića | zet zagreb - iveco irisbus | studeni 2016.

Autobusi linija 118 i 134 će od subote, 19. kolovoza 2023. godine, zbog radova na cestama, voziti izmijenjenom trasom!

Autobusi linije ZET-a broj 118 koja vozi od Trga Mažuranića do Voltinog će zbog radova u Ulici Dragutina Golika prometovati djelomično izmijenjenom trasom! Razlog promjene trase su radovi u Ulici Dragutina Golika i to na dijelu od Baštijanove do Vinkovačke ulice. Linija 118 će tako voziti od subote, 19. kolovoza od 8 sati, do ponedjeljka, 21. kolovoza u 4 sata. Nova trasa linije 188 će biti: TRG MAŽURANIĆA – uobičajenom trasom do raskrižja Zagorske ulice i Selske ceste – (lijevo) Selska cesta – (desno) Ulica Matka Baštijana – VOLTINO. Dodajmo da će autobus u povratku voziti istom izmijenjenom trasom.


Za vrijeme radova, neće se koristiti obostrana autobusna stajališta Baštijanova, Hanamanova, Tomislavova, Desinečka i Zagorska u smjeru Voltinog. Također, bit će uspostavljena privremena obostrana autobusna stajališta u smjeru Voltinog naselja. Ona će se nalaziti u Ulici Matka Baštijana, kod Ulice Dragutina Golika te u Ulici Matka Baštijana kod k. br. 2. Na izmijenjenom dijelu trase autobusna linija 118 koristiti će sva usputna autobusna stajališta. Više inforamacija o voznom redu linije 134 doznajte na mrežnim stranicama ZET-a na adresi zet.hr.

Zbog polaganja energetskog kabela na Zagrebačkoj cesti, od Medarske ulice do k. br. 164a, od subote, 19. kolovoza od 6 sati, do očekivanog završetka radova u ponedjeljak, 21. kolovoza u 4 sata, autobusna linija 134 koja vozi od Črnomerca do Prečkog, prometovat će djelomično izmijenjenom trasom.

Autobusi linije 134 će voziti izmijenjenom trasom zbog radova na Zagrebačkoj cesti

Zbog obilaznog prometovanja, autobusna linija 134 neće se koristiti obostrana stajališta Sokolska, Medarska, Zagrebačka 190 i Ratarska. Također, bus linije 134 neće koristiti stajalište Zagrebačka na Zagrebačkoj cesti u smjeru Črnomerca. Privremeno će biti uspostavljeno obostrano autobusno stajalište na Rudeškoj cesti, u zoni raskrižja sa Zagrebačkom cestom. Na izmijenjenom dijelu trase linija 134 će koristiti isključivo autobusno stajalište Zagrebačka na Zagrebačkoj aveniji u smjeru Črnomerca.

  • Trasa linije 134: Črnomerec – uobičajenom trasom do raskrižja Zagrebačke i Rudeške ceste – (lijevo) Rudeška cesta – (desno) Zagrebačka avenija – (lijevo) Petrovaradinska ulica. Od Petrovardinske bus dalje vozi uobičajenom trasom do Prečkog.
  • Pri povratku autobus prometuje istom izmijenjenom trasom.

VIDEO: Novih 65 autobusa u zagrebačkom javnom prometu!

Tagged