arena centar zagreb I shoppiny city I 2022.

Arena Centar je u petak, 22. travnja 2022., evakuiran zbog anonimne dojave o bombama

Arena Centar je u petak, 22. travnja 2022. godine oko 14:30 sati evakuiran zbog anonimne dojave o postavljenoj bombi. Odmah po dojavi pozvana je policija te je, iz predostrožnosti, pokrenuta procedura evakuacije centra, a kako bi se osigurala maksimalna sigurnost posjetitelja i zaposlenika. Protueksplozijski odjel Policijske uprave Zagrebačke izvršio je detaljan pregled Arena Centra te je po okončanju istog utvrđeno da nisu pronađene nikakve eksplozivne naprave te je potvrđeno da je ovo bila lažna dojava. Dodajmo da će Arena Centar i Arena Park u utorak, 23. travnja, poslovati po redovnom radnom vremenu za posjetitelje.


“Ovom se prilikom želimo zahvaliti protueksplozijskom odjelu MUP-a, zaštitarima te svim partnerskim službama Arena Centra na iznimnoj profesionalnosti. Želimo se zahvaliti gradonačelniku Tomaševiću na brizi te medijima na strpljenju. Zahvaljujemo i našim posjetiteljima na razumijevanju. No najviše zahvaljujemo našim zakupcima te posebno zaposlenicima u trgovinama na kooperaciji. U ovoj smo iznimnoj situaciji svi bili kao jedno i osigurali maksimalnu sigurnost posjetitelja. Policija radi na otkrivanju počinitelja, a s obzirom da je riječ o kaznenom djelu vjerujemo da će počinitelj uskoro biti otkriven i procesuiran”, rekla je Nataša Milašinčić, menadžerica centra.

Podsjetimo, Arena Centar je već jedanaest godina “nezaobilazna destinacija shoppinga i zabave za cijelu obitelj”. S više od 200 trgovina dominantan je centar zabave, mode i ljepote u Zagrebu i šire. Vrhunski brandovi, kafići s vanjskim terasama te restorani sa širokim izborom jela brze, domaće, ali i egzotične kuhinje, razlog su zašto posjetitelji uvijek iznova biraju Arena Centar. Arena Park, retail park tik do Arene nudi pristupačne brendove koji savršeno nadopunjuju ponudu Arene. Dodajmo da je NEPI Rockcastle grupacija vlasnik Arena Centra, Arena Parka te još 53 nekretnine u 9 zemalja jugoistočne Europe. Više doznajte na mrežnoj stranici arenacentar.hr.

Tagged