kutija šibica 2022 - izvlačenje parova - ana dujmović

Znaju se parovi 1. kola 51. malonogometnog turnira Kutija šibica 2022 – turnir počinje u subotu, 26. studenog!

U zagrebačkoj pivnici Pivana održano je već tradicionalno izvlačenje parova za 51. izdanje Malonogometnog turnira Kutija šibica 2022. powered by Coca-Cola! A već se i zna, po broju prijavljenih ekipa, da će ovo izdanje turnira biti najbrojnije još od onog održanog 2009. godine. Dodajmo da su organizatoru u izvlačenju parova koje se održalo u četvrtak, 17. studenog 2022. godine pomogli redom vrsni malonogometaši i nogometašice od kojih su neki već legende turnira te osvjedočeni ljubitelji malog nogometa, čije su sportske karijere neraskidivo vezane uz Kutiju šibica.


Tako su imena ekipa izvlačile Petra Michieli Tomić, igračica tima Michieli Tomić koja je osvojila posljednje dvije ženske Kutije, Ana Dujmović, jedna od ponajboljih domaćih nogometašica koja je 2019. bila najbolji strijelac turnira, proslavljena nogometašica Tihana Nemčić i sama redovita sudionica i osvajačica turnira, Robert Grdović peterostruki osvajač turnira u ulozi igrača, dvostruki u ulozi trenera te najbolji strijelac turnira, suigrači iz velikog i malog nogometa Hrvoje Štrok, svojedobno najbolji igrač turnira i Antonio Franja, koji također u svojoj biografiji imaju naslove osvajača turnira.

Tu je bio i Matija Đulvat, proslavljeni hrvatski futsal reprezentativac s izborničkim iskustvom iz švedske reprezentacije te trener Futsal Dinama, šesterostruki osvajač Kutije Korab Morina, nogometaši Futsal Dinama Kristijan Postružin i Mateo Mužar te bivši igrač zagrebačkog Dinama i varšavske Legije Ivica Vrdoljak.

Najveći broj prijava očekivano je u seniorskom dijelu turnira

Tu će se za prestižnu titulu osvajača malonogmetnog turnira Kutija šibica 2022 boriti 188 ekipa. A to je za čak 46 više u odnosu na prošlu, jubilarnu Kutiju! U veteranskom dijelu turnira je 78 prijavljenih ekipa, što je 16 više u odnosu na prethodno izdanje. Dodajmo da se za treći turnir žena prijavilo čak 20 ekipa – to je 12 više nego prošle godine.

Ukupno, u odnosu na prošlogodišnje izdanje turnira prijavljeno je 74 ekipe više. To samo potvrđuje status najvećeg malonogometnog turnira u regiji te najavljuje još jedno spektakularno izdanje turnira. Dodajmo da je na samom uvodu u izvlačenje ekskluzivno prikazana i najava dokumenarnog filma o Prvih 50 godina Kutije šibica. A sam dokumentarac autora Luke Šikutena uskoro bi trebao imati i svoju premijeru.

“Iznimno nas veseli tako veliki broj prijava. To je samo potvrda da dobro radimo ono što radimo i da turnir raste iz godine u godinu. Jednako tako smo sretni zbog činjenice da se među ekipaama iz cijele Hrvatske našlo i ekipa iz susjednih zemalja. Tako će se igrati i s malonogometašima iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Austrije”, rekao je Kosta Kostanjević, ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima.

Kutija šibica 2022 powered by Coca-Cola kreće u subotu, 26. studenog

Najveći zagrebački malonogometni turnir počinje u subotu, 26. studenog 2022. godine i igrat će se u četiri dvorane. Osim u Maloj dvorani Doma sportova, utakmice će se igrati i dodatne tri zagrebačke dvorane. To su sportska dvorana Boško Božić Pepsi (Trnsko – Novi Zagreb), Dubrava i Sutinska vrela (Podsused). Više o samim terminima utakmica doznajte na mrežnim stranicama turnira na adresi kutija-sibica.hr.

Karte za sve utakmice moguće je kupiti na blagajnama dvorana u kojima se igraju utakmice kao i putem mrežne stranici kutija-sibica.hr. Cijena pojedinačne karte iznosi 20 kuna za sve utakmice. Također, moguće je kupiti i paket ulaznica za četvrtfinale, polufinale i finale po cijeni od 70 kuna kao i pojedinačne ulaznice za polufinale i finale po cijeni od 30 kuna.

Tagged