mahir emreli i željko kopić - dinamo zagreb - 2022.

Željko Kopić nakon poraza od Hajduka više nije trener prve momčadi Dinama

Nakon poraza od Hajduka u zadnjem odigranom kolu, Dinamo je priopćio da Željko Kopić više nije trener prve momčadi! Podsjetimo, Kopić je preuzeo klupu prve momčadi u prosincu 2021. godine kada je zamijenio Damira Krznara. Vodio je Dinamo u ukupno 19 službenih utakmica, uz odigranih 5 prijateljskih susreta.


Bivši trener Željko Kopić je u službenim utakmicama u HNL-u i Europskoj ligi s Plavima je upisao 13 pobjeda. Dodajmo u skor i 2 remija i 4 poraza uz gol razliku 27:10. Od svih utakmica koje je vodio istaknut ćemo fantastične pobjede protiv West Ham Uniteda i Seville, obje igrane u UEFA Europa ligi. Dinamo se s Kopićem “rastaje u miru, zahvaljuje se na ostvarenim rezultatima te želi sreću u nastavku karijere”.

“Ovim putem želim zahvaliti Upravi kluba, igračima, stručnom stožeru, trenerima i svim zaposlenicima kluba na uspješnoj i kvalitetnoj suradnji koju smo imali zadnjih dvije godine. Od prvog dana kada sam postao direktor Nogometne škole te kasnije sportski direktor i trener prve momčadi, želio sam da klub napreduje. Nadam se da sam u jednom dijelu to i ostvario. Klubu želim uspješan kraj sezone. Ali i ono najvažnije – osvajanje naslova prvaka”, rekao je Željko Kopić. O treneru Kopiću više doznajte na Wikipediji.

Tagged