zadar - cibona | hrvatska premijer liga

Zadar i Cibona igraju na Višnjiku treći susret finalne serije HT Premijer lige – gdje gledati prijenos?

Zadar i Cibona igraju treću utakmicu finalne serije HT Premijer lige za sezonu 2021./22. Utakmica se igra na Višnjiku u Zadru u nedjelju, 5. lipnja 2022. godine s početkom u 20 sati. Podsjetimo, u finalnoj seriji trenutno je 1-1. Prve dvije utakmice igrale su se u Zagrebu u Draženovom domu, a Zadar je uspio pobijediti Vukove na njihovom terenu i tako ostvariti malu prednost pred nadolazeće susrete na Višnjiku.

Obje utakmice u Zagrebu pružile su zanimljive i napete borbe za svaki koš. Prvi susret dobio Zadar 74-70, dok je drugi pripao Ciboni rezultatom 77-73. Gledali smo puno različitih taktičkih zamisli i rotacija u oba sastava i sigurno je da će i za ovaj susret obje strane imati spremno “nešto posebno”.

“Nakon dvije odigrane utakmice s Cibonom sve je manje nepoznanica u igre obje ekipe. Vjerujem da će u trećoj utakmici presuditi koncentracija. No, neupitno je da će s obje strane biti prisutna energija, želja i volja. Fokus i koncentracija kod individualnih zadataka i taktičkih zamisli će presuditi utakmicu. Nadam se da će dvorana biti popunjena i da ćemo imati podršku s tribina koja nam je jako važna. Pokazalo se to u Splitu u trećoj utakmici, kada smo imali podršku koliko smo izvlačili iz sebe, možda i više nego smo mogli i na kraju smo preokrenuli i dobili utakmicu. Iskreno se nadam da ćemo i u ovoj utakmici imati takvu podršku s tribina i da ćemo dobiti utakmicu!”, rekao je Srđan Helbich, trener Zadra.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Zadar – Cibona?

Treća utakmica finala HT Premijer lige igra se između klubova Zadar i Cibona na Višnjiku u Zadru. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 5. lipnja 2022. godine u 20 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalima ArenaSport 1 i HTV2. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na mrežnoj adresi cibona.com. Više informacija o KK Zadar možete naći na službenoj mrežnoj stranici na adresi kkzadar.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged