sljemenska cesta, medvednica, zagreb / srpanj 2014.

WRC Croatia rally zatvorit će Sljemensku cestu u nedjelju, 25. travnja

Povodom održavanja završnih brzinskih ispita na utrci WRC Croatia Rally, zatvorit će se sljemenska cesta “Bliznec – Sljeme – Pila” (ZC1049/ZC2219). Cesta preko Medvednice na području Grada Zagreba će biti zatvorena u nedjelju, 25. travnja 2021. godine od 4:20 do 13:30 sati.

Organizatori trećeg natjecanja Svjetskog prvenstva u reliju mole sve građane za razumijevanje i strpljenje. Apeliraju da se svi koji se nađu na Sljemenu u vrijeme održavanja natjecanja pridržavaju aktualnih epidemioloških mjera, ali i uputa volontera koji koordiniraju organizaciju Croatia Rallyja.


Podsjetimo, među 65 prijavljenih vozača za utrku bit će i šest hrvatskih predstavnika. To su Viliam Prodan, Martin Ravenščak, Krešimir Ravenščak, Ivica Siladić, Mateo Butorac i Željko Magličić. Prijenos svečanog otvorenja emitiran je na Drugom programu HTV-a, gdje će se moći pratiti i ostatak natjecanja.

Osim Hrvatske radiotelevizije, oktanski spektakl moguće je pratiti i u programu Arena Sporta, dok se svi brzinski ispiti prenose putem WRC+ servisa. Nažalost, zbog pandemije koronavirusa ulaznice za gledatelje nisu u prodaji. Organizatori pozivaju da se svjetsko natjecanje WRC Croatia Rally 2021 prati putem malih ekrana.

Tagged