syo van vliet - masters of dirt total freestyle - arena zagreb 2019

Vratolomije “Masters of Dirt Total Freestyle” spektakla oduševile Zagrepčane

Svjetske zvijezde freestyle vratolomija oduševile su posjetitelje Arene Zagreb svojim skokovima i flipovima na motociklima, quadovima, motornim sanjkama, planinskim i BMX biciklima na poligonu dugačkom čak 24 metara u sklopu “Masters of Dirt Total Freestyle” spektakla.

Uz taktove Rammsteina, započeo je jedinstveni motocross spektakl u zagrebačkoj Areni ovog vikenda. Glazba, pirotehnika i zvukovi nabrijanih motora odjekivali su dvoranom uz uzdahe nevjerice, uzbuđenja i naleta adrenalina!

Izvođači su ljubiteljima adrenalina priuštili preko dva sata nezaboravne zabave ispunjene još neviđenim trikovima u Hrvatskoj pa su tako posjetitelji mogli vidjeti skokove i flipove i do 14 metara u visinu! Sinkronizirani skokovi, prijateljski dueli, miris benzina i spaljenih guma, trikovi koji su posjetitelje tijekom cijele večeri ostavljali bez daha, dodatno su začinile djevojke iz grupe Fuel Girls.

Uz famozne pirotehničke trikove i ženstvene koreografije, Fuel Girls su vozačima postavljale vatrene izazove, a atmosferu je dodatno zagrijavao i službeni DJ Masters of Dirt ekipe – DJ Mosaken.

Internacionalne zvijezde showa Masters of Dirt nositelji su nekoliko svjetskih rekorda u kategoriji freestyle motocrossa. Najstariji među njima ima 40 godina, dok je najmlađa zvijezda 12-godišnji Lennox Zimmermann na svom bmx-u izvodio čudesne skokove koji “nikog nisu ostavili ravnodušnim”.

Publika je oduševljeno gledala kako se nezgrapni quad pod sigurnim rukama Slovenca Aleša Rozmana s lakoćom okreće poput dječjeg bicikla, a mnogi su prvi puta ikad vidjeli i što sve (u zatvorenom prostoru!) mogu motorne sanjke koje brzinu do 100km/h dosežu u 2 sekunde!

Svaki pojedini nastup mnogobrojnih dirtovca koji su se redali na rampama iznova su izazivali glasno navijanje i divljenje publike, izvodile se se čudesne vratolomije, izazovne i opasne, nabijene adrenalinom tako da je publika u zagrebačkoj areni zaista disala kao jedno s vozačima.

Masters of Dirt Total Freestyle ovoga vikenda (28. i 29. prosinca 2019.) održao se po drugi puta u Hrvatskoj i okupio najvećim brojem obitelji s djecom, jer je ovo doista bio pravi obiteljski show, s ujednačenom dozom zabave, adrenalina, jurnjave i vratolomija koji su začinili svoje praznike nezaboravnim provodom.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - -