voltino 2024 | memorijalni kvartovski malonogometni turnir

Voltino 2024 | 22. po redu kvartovski Memorijalni malonogometni turnir održavat će se od 21. do 23. lipnja!

Tri dana ispunjena vrhunskim nogometnim potezima, prekrasnim golovima, mnoštvom uzbuđenja i bogatim ugostiteljskim programom obilježit će i ove godine kvartovski malonogometni turnir “Voltino 2024”. I dodajmo, 22. po redu Memorijalni malonogometni turnir Voltino odvijat će se od petka do nedjelje, od 21. do 23. lipnja 2024. godine i to u počast poginulim braniteljima ovog naselja.

Najvažnija sporedna stvar na svijetu, vrijedne donacije, zabava za sve generacije te ljubav prema nogometu i kvartu… Ovako bismo ukratko mogli opisati jedan od najvećih i najstarijih zagrebačkih turnira na otvorenom. A ovaj Memorijalni malonogometni turnir koji se održava u Voltinom naselju već godinama privlači najbolje malonogometne timove. I dodajmo, uz sjajne duele na terenu i nenadmašnu atmosferu, utakmice s tribina prati mnoštvo gledatelja svih generacija.

A 24 snažne momčadi natjecat će se i ove godine u sustavu 5+1 za bogati nagradni fond od čak 4.500 eura i prijelazni pehar. I dodajmo, pobjednička momčad će dobiti 3.000, druga 1.000, a treća 500 eura. Podsjetimo, prošle, 2023. godine, prijelazni pehar Josip Kuže osvojila ekipa Unije Betona. A dečki su i ove godine potvrdili dolazak i pokušaj obrane ove snažne titule među ostalim fantastičnim timovima.

Nogomet se vratio u Voltino naselje na male golove i velika vrata

Vikend od 21. do 23. lipnja 2024. godine atraktivan je igračima, ali i posjetiteljima koji će bodriti svoje ekipe. Naravno, uz vrijedne nagrade za sudionike, tu je i bogat gastro program. Tako ćete tu naći hranu i piće po prigodnim cijenama, ali i zabavu za najmlađe – napuhance, glazbu, kokice i razne igre. Uz to, ove ćete, 2024. godine, moći kupiti i majice sa znamenitostima kvarta i ponosno ih nositi svuda. Dođite i podržite glasno svoju ekipu!

“Hvala svima koji su prošle godine pomogli da ova vrijedna donacija dođe do onih kojima je potrebna, tj. našim Palčićima. Pozivamo sve ljubitelje nogometa iz svih zagrebačkih kvartova da dođu u Voltino. Podsjetimo, prošle godine se odigrala revijalna utakmica u čast legendi Josipu Kužeu. A ove godine, u nedjelju, 23. lipnja u 18 sati, spektakl najavljuju veterani GNK Dinama i veterani Futsal Dinama“, poručuje Matija Ceraj, jedan od organizatora.

I dodajmo, ovaj malonogometni kvartovski turnir i ove, 2024. godine, ima humanitarnu notu. Naime, organizatori Memorijalnog malonogometnog turnira Voltino planiraju donaciju Klubu roditelja nedonoščadi Palčići, nakon što su im prošle godine donirali sakupljenih 3.000 eura. Što još poručiti nego – vidimo se na 22. po redu Memorijalnom malonogometnom turniru Voltino. Ponovimo, on se održava od petka do nedjelje, od 21. do 23. lipnja 2024. godine. Više o ovom malonogometnom turniru doznajte na službenoj Facebook stranici.

Tagged