coca cola cup - plazma sportske igre mladih - 2020

Veliki završni malonogometni turnir Coca-Cola Cup održat će se na stadionu NK Zelengaj

Veliki završni malonogometni turnir Coca-Cola Cup za Grad Zagreb održat će se u ponedjeljak, 22. lipnja 2020. godine s početkom u 11 sati na terenima NK Zelengaj u Zagrebu. Program će započeti nastupom Zaprešić Boysa i Marka Kutlića, dok će prvi udarac izvesti ministar Unutarnjih poslova Davor Božinović. Više od 45 malonogometnih ekipa borit će se za plasman na državnu završnicu Plazma Sportskih igara mladih koja će se održati u Splitu krajem srpnja.

S nogometašima i njihovim navijačima družit će se i mnogobrojni sportaši, a provodit će se i edukativne aktivnosti Ministarstva unutarnjih poslova u sklopu zajedničke kampanje Budi navijač, a ne razbijač i Nacionalnog programa sigurnosti u cestovnom prometu.

Coca-Cola Cup najveći je malonogometni turnir u Europi koji će u Hrvatskoj ove godine okupiti više od 40 tisuća natjecatelja. Od ove godine pod pokroviteljstvom UEFA uvedena je i kategorija ženskog nogometa, u sklopu kampanje promicanja nogometa među djevojkama, jednakosti i fair playa.

Program otvorenja započet će u 11 sati uz voditeljicu Doris Pinčić, trajat će 30-ak minuta nakon čega kreće turnir. Stadion NK Zelegaj se nalazi u Dugavama, na adresi Ulica Svetog Mateja 86.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Veliki završni malonogometni turnir Coca-Cola Cup održat će se na stadionu NK Zelengaj

Comments are closed.