jug - jadran | hrvatska vaterpolo liga

VATERPOLO UŽIVO: Jug i Jadran igraju finale Kupa u Zadru u subotu, 2. prosinca 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Utakmicu finala Hrvatskog kupa za vaterpoliste igraju Jug Dubrovnik i Jadran Split u subotu, 2. prosinca 2023. godine. Ovaj susret se igra u Zadru, počinje u 20 sati, a osiguran je izravni televizijski prijenos. Podsjetimo, do finala je Jug došao pobijedivši Solaris nakon izvođenja peteraca, a rezultat je na kraju susreta bio 15-14 (2-3 3-3, 2-1, 3-3). S druge strane, Jadran je pobijedio riječko Primorje s identičnim rezultatom 15-14 (3-3, 5-3, 5-4, 2-4). I dodajmo, Jug je s 15 naslova pobjednika Kupa rekorder u ovom natjecanju. S druge strane, Jadran je do sada tek jednom osvojio Kup.

Zanimljivost ovih polufinalnih dvoboja je taj da su oba susreta završila istim rezultatom 15-14. No, u susretu Jadran – Primorje bilo je ipak puno manje drame. Naime, favorizirani Splićani su u četvrtoj četvrtini imali i četiri gola prednosti, a Riječani su sa dva gola u samoj završnici samo ublažili poraz. Dodajmo i da je u toj utakmici Luka Bukić s četiri gola predvodio Jadran. Jerko Marinić Kragić, Josip Vrlić i Konstantin Harkov su dodali po dva, dok su za Primorje Kas De Riele i Fabio Crippa bili trostruki strijelci.

Vaterpolo uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Jug – Jadran?

U finalnom susretu Hrvatskog kupa za vaterpoliste igrat će dubrovački Jug i splitski Jadran. Ovaj finalni dvoboj se igra u subotu, 2. prosinca 2023. godine u 20 sati. Prijenos vaterpolske utakmice bit će osiguran na TV kanalu HTV 2. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete je uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Vaterpolo klubu Jug Adriatic osiguranje doznajte na klupskoj mrežnoj stranici na adresi jug.hr. A sve što vas zanima o splitskom Vaterpolo klubu Jadran možete saznati na njihovim klupskim stranicama na adresi vkjadransplit.hr. Prijenos vaterpolo utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Predstavljamo klub: VK Medveščak | POOLCAST #3

Tagged