hrvatska - južna afrika | vaterpolo-waterpolo | croatia - south africa

VATERPOLO UŽIVO: Hrvatska i Južna Afrika igraju susret 3. kola skupine A na SP-u u Dohi u petak, 9. veljače 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Hrvatska i Južna Afrika odigrat će utakmicu 3. kola skupine A Svjetskog prvenstva u vaterpolu koje se igra u Dohi. Ovaj susret se igra u petak, 9. veljače 2024. godine u 14 sati, a za gledatelje je osiguran izravni televizijski prijenos. Podsjetimo, Barakude su u prvom kolu svladale Australiju, a potom su u reprizi europskog finala iz Zagreba izgubile od Španjolaca. I dodajmo, Španjolci su tom pobjedom osigurali prvu poziciju u skupini A, ali i izravni plasman u četvrtfinale.

Što se tiče zadnjeg protivnika u skupini, slobodno se može reći da Barakude očekuju laganu utakmicu. Naime, Južna Afrika je uz Kazahstan najlošija ekipa ovog Svjetskog vaterpolo prvenstva. Budući da se očekuje pobjeda hrvatskih vaterpolista, oni su je u “mislima već upisali” te idu u osminu finala gdje će igrati protiv Brazila ili Kine. I dodajmo, ovaj dvoboj se igra u petak, 9. veljače od 18.30 sati. Dodajmo da Ivica Tucak, izbornik Barakuda, smatra da “četvrtfinale nije upitno”. A kada tamo i dođu, igrat će protiv Srbije ili SAD-a. Napominjemo da tu utakmicu možete pratiti od 15.30 sati, tj. odmah po završetku dvoboja Hrvatska – Južna Afrika.

“U ovoj utakmici ću odmoriti oba centra, tj. Lončara i Vrlića, a baš zato imamo i trećeg, našeg kapetana Krapića. Razgovarat ću i s Markom Bijačem, a možda ću i njega malo regenerirati. On će biti u sastavu, ali vidjet ćemo hoće li braniti. To je sada moj zadatak u sljedećim utakmicama. Napraviti jedan miks minutaže, što manje opteretiti igrače koje su dosad nosili većinu tereta. Nakon toga slijede Brazil ili Kina. Potpuno svejedno tko bude od njih dvije, bolja smo reprezentacija. Tu utakmicu s pravim ulaskom moramo dobiti. A onda kada to završimo s očekivanim epilogom okrećemo se prema četvrtfinalu. Znamo da to u ovom trenutku mogu biti SAD ili Srbija“, rekao je Tucak.

Vaterpolo uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hrvatska – Južna Afrika?

Hrvatska i Južna Afrika igraju utakmicu 3. kola skupine A SP-a u vaterpolu koje se igra u Dohi. Susret se igra u petak, 9. veljače 2024. godine u 14 sati. Prijenos ove vaterpolske utakmice bit će osiguran na Drugom programu HTV-a. A ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete je uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one predviđaju pobjedu Hrvatske. Tako je kvota na pobjedu Barakuda 1.01, na pobjedu Južnoafrikanaca je 20.00, dok neriješen rezultat ima kvotu 19.00.

Više o Hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji doznajte na mrežnoj adresi hvs.hr. Više informacija o reprezentaciji Južne Afrike možete naći na Wikipediji. Sve dodatne informacije o prvenstvu Water polo at the 2024 World Aquatics Championships doznajte na Wikipediji ili na službenoj mrežnoj stranici. Prijenos ove vaterpolo utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Day 6 | Highlights | World Aquatics Championships – Doha 2024

Tagged