nk varaždin - nk lokomotiva | supersport hnl 2022./2023.

Varaždin – Lokomotiva 0:0 | Obje momčadi su u susretu 12. kola HNL-a imale više šansi za pobjedu, no iskazali su se vratari

Varaždin i Lokomotiva odigrali su susret 12. kola Supersport HNL-a u subotu, 21. listopada 2023. godine u 16 sati na varaždinskom stadionu Varteks, a krajnji rezultat je bio miroljubivih 0:0. Podsjetimo, ovo je druga utakmica 12. kola HNL-a završena bez pogodaka, nakon remija Rudeša i Slaven Belupa, koji su svoju utakmicu odigrali u petak, 20. listopada. Sa novim bodom i Varaždin i Lokomotiva su ostali na istom mjestu na ljestvici. Varaždinci su šesti sa 15, dok su Lokosi sedmi sa 14 bodova.

Na utakmici Varaždin – Lokomotiva obje su momčadi imale dosta šansi za pogodak, ali su vratari Čavlina i Zelenika doista bili na visini zadatka. I dodajmo, u prvom i dosadnijem dijelu susreta najbliže pogotku bio je Marin Pilj. No, u nastavku utakmice sve je bilo malo aktivnije. A golu su prijetili igrači obje momčadi i to redom Drožđek, Tuci, Postonjki, Krivak, ponovno Pilj te Bubanja. No, sve te udarce su riješili vratari pa je na semaforu stadiona Varteks ostalo početnih 0:0.

“Mislim da je utakmica s obzirom na miroljubiv rezultat od 0:0 bila i više nego sadržajna. A rezultat je mogao otići na njihovu stranu, ali je mogao i na našu stranu. I zato, na kraju, mislim da je ovo ipak najrealniji rezultat ove utakmice”, rekao je Silvijo Čabraja, trener Lokomotive. Više novosti iz kluba iz Kranjčevićeve možete doznati na mrežnim stranicama na adresi nklokomotiva.hr. I spomenimo, 12. kolo se nastavlja sa susretima Gorica – Dinamo, Istra 1961 – Rijeka i Hajduk – Osijek.

VIDEO: Snimka utakmice 12. kola HNL-a Varaždin – Lokomotiva (0:0)

Tagged