nk varaždin - nk lokomotiva :: supersport hnl 2022./2023.

Varaždin i Lokomotiva na stadionu Varteks igraju susret 18. kola HNL-a – gdje gledati prijenos?

Varaždin i Lokomotiva, nakon nikad duže zimske stanke u hrvatskom klupskom nogometu, vraćaju se na nogometni teren. Njihov susret koji se igra u sklopu 18. kola SuperSport HNL-a na rasporedu je u nedjelju, 22. siječnja 2023. godine. Utakmica počinje u 17.10 sati, a sudi ju Dario Bel. Dodajmo da će ovo biti obračun na sredini tablice. Naime, Varteks je peti sa 23, dok su Lokosi sedmi sa skupljenih 18 bodova.


“Priključili smo Jasmina Agića u naš stručni stožer. Do sada je bio trener U19 momčadi, no s obzirom da nam veliki broj igrača dolazi iz naše omladinske škole, odlučili smo ga uključiti u rad da s tim igračima i dalje nastavi raditi. Gledajući ukupno zimske pripreme, uspjeli smo ostvariti sve zacrtano. Imali smo sedam pripremnih utakmica i dobro smo izgledali na tim utakmicama. Proširili smo roster igrača, vidjeli smo još neke mlade igrače i relativno dobro pripremljeni ulazimo u prvenstvo. Varaždin igra standardno čitavu sezonu dobar nogomet. Očekuje nas vrlo zahtjevna i teška utakmica u Varaždinu. Što se tiče kadra u principu svi igrači su zdravi.Tu su neke eventualno sitne povrede koje nisu problematične, tako da ćemo raspolagati sa svim igračima”, rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Varaždin – Lokomotiva?

Varaždin i Lokomotiva igraju susret 18. kola HNL-a u nedjelju, 22. siječnja 2023. godine u 17.10 sati. Prijenos ove nogometne utakmice bit će na televizijskom kanalu MAXSport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. A ako se odlučite do Varaždina na utakmicu, ulaznice možete kupiti na Ticket Pointu stadiona Varteks i to na dan utakmice od 10 sati. Cijene ulaznica su 10 € za tribinu Zapad Sredina te 7 € za Zapad Lijevo i Desno.

Više o nogometnom klubu NK Varaždin doznajte na mrežnoj adresi nk-varazdin.hr. Više informacija o klubu NK Lokomotiva možete naći na njihovim klupskim stranicama na adresi nklokomotiva.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged