zapadna tribina stadiona maksimir / listopad 2016.

Utakmicu Dinamo – Valur uz COVID potvrdu možete gledati uživo na Maksimiru!

Dinamo Zagreb i Valur Reykyavik sastaju se u 1. pretkolu Lige prvaka u Zagrebu na stadionu Maksimir. Utakmica se igra u srijedu, 7. srpnja 2021. godine u 19 sati. A velika je novost to da će gledatelji moći doći na stadion! Kako bi klub omogućio da igrači Dinama na svom novom europskom putu imaju podršku navijača na stadionu, GNK Dinamo donio je odluku da će na utakmici omogućiti dolazak navijačima.

Posjetitelji će tako moći doći na stadion uz poštivanje svih navedenih mjera i uvjeta. To znači obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde. EU digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom kupovine ulaznice, jer je to uvjet za kupovinu.

Istu potvrdu obavezno je imati u tiskanom ili digitalnom obliku prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice, zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija. Dodajmo da će se ovakva procedura odnositi na svaku pojedinačnu utakmicu Dinama na Maksimiru.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo – Valur na stadionu Maksimir

  • tribina sjever dolje – 80 kuna
  • tribina sjever gore – 80 kuna
  • tribina zapad gore – 100 kuna
  • tribina zapad dolje – 120 kuna

VAŽNO: Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica uz predočenje EU digitalne COVID potvrde za svaku pojedinačnu osobu za koju kupuje ulaznicu. Podaci na ulaznici i podaci na EU digitalnoj COVID potvrdi moraju biti istovjetni. Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list ili putovnica) i EU digitalne COVID potvrde, a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Radno vrijeme Ticket pointa na stadion Maksimir

  • utorak, 6. srpnja od 9 do 21 sat
  • srijeda, 7. srpnja od 9 do 19:45 sati

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo – Valur otvoreni od 17 sati. Zbog specifičnosti uvjeta prodaje, ulaznice nisu dostupne u online prodaji. Napominjemo i da zbog epidemioloških ograničenja zbog pandemije koronavirusa, neće biti prodaje godišnjih ulaznica u sezoni 2021/22.

Na ulazima na stadion Maksimir bit će organizirana kontrola dokumenata

Dokumenti potrebni za ulazak na stadion

  • Važeći osobni dokument
  • EU digitalna COVID potvrda
  • Personalizirana ulaznica

Podaci na sva tri dokumenta trebaju biti istovjetni, u protivnom neće biti moguće ući na stadion. Svaki navijač obavezan je sa sobom imati sva tri dokumenta za vrijeme boravka unutar stadiona te je obavezan predočiti iste nadležnim tijelima u slučaju kontrole. Ulazak na stadion bez jednog ili više navedenih dokumenata neće biti dozvoljen.

Nogomet uživo: gdje gledati live stream utakmice Dinamo – Valur?

Nogometnu utakmicu 1. pretkola Lige prvaka između reprezentacija Dinama i Valura koja se igra na stadionu Maksimir u Zagrebu možete uživo gledati u srijedu, 7. srpnja 2021. godine u 19 sati. Prijenos utakmice će biti na kanalu HNTV-u. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Sve novosti o nogometnom natjecanju Liga prvaka pratite na službenim stranicama UEFA-e na adresi uefa.com/uefachampionsleague. Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -