dinamo - krasnodar / zagrebačka fontana

Uoči utakmice “Dinamo – Krasnodar” plavo je zasvijetlila zagrebačka fontana

U tjednu velike i važne utakmice u kojoj se Dinamo i Krasnodar bore za prolaz u osminu finala Europske lige, a u sklopu odbrojavanja do same utakmice prigodno je zasvijetlila i zagrebačka fontana! Fontana u Ulici Hrvatske bratske zajednice svijetli u plavoj boji prikazujući grb Dinama i poseban vizual Dinamovog proljeća. Vodeni zid osvijetljen je sinoć, a svijetlit će u srijedu i četvrtak (24. i 25. veljače 2021. godine) od 18:30 sati.

Navijačice i navijači Plavih mogu osobno uživati u ovom impresivnom prizoru! Kako bismo službeno započeli odbrojavanje do ove važne utakmice, igrači Dinama sastali su se kod fontane. Mislav Oršić, Joško Gvardiol i Luka Ivanušec izrazili su veliko zadovoljstvo uživajući u prizoru i fontani koja po prvi put svijetli za Dinamo.


Podsjetimo, u prvoj utakmici u Krasnodaru Dinamo je pobijedio 2:3. Bila je to odlična utakmica u kojoj je hrvatski prvak vodio tri puta (1:0, 2:1 i 3:2), a domaćin se dva puta vraćao… Dinamo je do pobjede doveo Bruno Petković koji je zabio dva gola (15, 54), dok je treći zabio je Iyayi Believe Atiemwen (75). Strijelci za FC Krasnodar bili su Šveđani Marcus Berg (28) i Viktor Claesson (69).

Gdje gledati utakmicu Dinamo – Krasnodar?

Utakmicu Dinamo – Krasnodar možete uživo gledati u četvrtak, 25. veljače 2021. godine u 21 sati na Arena Sport 3 kanalu. Prijenos možete pratiti na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima. Uoči utakmice možete gledati uvodnu studijsku emisiju koja počinje u 20.30 sati na programu Arena Sport 1. Utakmicu sudi Halil Umut Meler iz Turske.

Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Više o Europskoj ligi doznajte na mrežnoj stranici uefa.com/uefaeuropaleague.

Video: Zagreb se plavi! 3D projekcija Dinamovog grba na Zagrebačkoj fontani!

Tagged