stadion maksimir zagreb / okretište borongaj

UEFA Liga prvaka: Rosenborg – Dinamo uživo – Hrvatski prvak odlazi u Trondheim

Nogometaši Dinama odlaze u Trondheim sa velikom prednošću. Naime, u prvoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka, pred 27.000 navijača na Maksimiru pobijedili su norveškog prvaka Rosenborg sa 2-0!

Vodeći pogodak za Dinamo u 8. minuti postigao je Bruno Petković (iz kaznenog udarca kojega je sam izborio). U 28. minuti Dinamo je ponovo poveo – nakon dugačkog ispucavanja Dominika Livakovića Mislav Oršić izbio pred norveškog vratara i poslao mu loptu kroz noge.

Ali, unatoč dobrom rezultatu, naši nogometaši nemaju prostora za opuštanje – Dinamo mora biti maksimalno ozbiljan kako bi dovršio posao i opet zaigrao u skupini UEFA Lige prvaka, ali i osvoji 25 milijuna eura! Podsjećamo, ove godine je Dinamo u trećoj jakosnoj skupini!

>>> PROČITAJTE VIŠE: Vip i Bnet počeli sa emitiranjem TV programa PlanetSport

Nenad Bjelica, trener Dinama, je rekao kako ne očekuje velike promjene u sastavu Dinama u odnosu na prvu utakmicu, tako da ćemo vjerojatno vidjeti istu jedanaestoricu koja je istrčala prošlu srijedu na Maksimiru.

Zanimljivo, trener Rosenborga Eirik Horneland vjeruje da njegova ekipa ima 40% šanse za prolazak, unatoč porazu od 2:0 u prvoj utakmici.

Gdje gledati uživo prijenos nogometne utakmice Lige prvaka Rosenborg – Dinamo?

Utakmicu Lige prvaka između Rosenborga i Dinama možete uživo gledati na programu PlanetSport3, 27. kolovoza 2019. godine od 21 sat.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -