maksimirska ulica, stadion maksimir, zagreb / svibanj 2013.

UEFA Liga prvaka: Prodaja ulaznica za utakmicu GNK Dinamo – Rosenborg BK

Nakon pobjede u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka na mađarskim prvakom Ferencvarošom, u razigravanju za ulazak u nogometnu Ligu prvaka Dinamo će igrati protiv norveškog kluba Rosenborg BK. Prva utakmica između GNK Dinama i Rosenborga BK na rasporedu je u srijedu, 21. kolovoza 2019. godine s početkom u 21 sat na stadionu Maksimir.

Informacije o pretprodaji ulaznica

Pretprodaja ulaznica traje od 17. do 20. kolovoza 2019. godine.

Cijene ulaznica:

  • tribina sjever dolje – 70 kuna;
  • tribina istok – 100 kuna;
  • tribina zapad gore – 100 kuna;
  • tribina zapad dolje – 200 kuna;
  • tribina jug – 50 kuna (za navijače Dinama bit će otvorena i tribina Jug);

Preduvjet za kupovinu ulaznica

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Vlasnici BLUE godišnje ulaznice za sezonu 2019/20. imaju pravo prvokupa svojih mjesta u terminu 17. i 18. kolovoza od 11 do 19 sati na Ticket pointu. Nakon toga njihova mjesta bit će u redovnoj prodaji.

Godišnje GOLD ulaznice vrijede za utakmicu!

Prodaja ulaznica na sam dan utakmice

GNK Dinamo obvezan je osigurati određen broj ulaznica za potrebe UEFA-e. Predstavnici UEFA-e do ponedjeljka, 19. kolovoza navečer odredit će svoje potrebe za ulaznicama, nakon čega će GNK Dinamo preostali dio ulaznica u utorak, 20. kolovoza, staviti u slobodnu prodaju.

Cjenik ulaznica:

  • tribina sjever dolje – 100 kuna;
  • tribina istok – 150 kuna;
  • tribina zapad gore – 150 kuna;
  • tribina zapad dolje – 250 kuna;
  • tribina jug – 70 kuna (za navijače Dinama bit će otvorena i tribina Jug);

Otvaranje stadiona

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice Dinamo – Rosenborg otvoreni od 19 sati.

S obzirom na to da se na utakmici Dinamo – Rosenborg očekuje velik broj navijača, pozivamo sve da svoju ulaznicu kupe što ranije tijekom pretprodaje kada su ulaznice ujedno i povoljnije nego na dan susreta.

Također, pozivamo sve navijače da koriste javni gradski prijevoz ili taksi prijevoz do stadiona.

Fer, korektno i sportsko navijanje i ponašanje

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike na play-offu Lige prvaka, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

Fan zona Svetice

Klub je za navijače Dinama uoči utakmice play-offa pripremio zabavu uz glazbu i ugostiteljsku ponudu u fan zoni na Sveticama, koja će biti otvorena na dan utakmice, u srijedu, 21. kolovoza od 16:30 do 23:30 sati.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged