zapadna tribina stadiona maksimir

UEFA Liga prvaka: Dinamo – Rosenborg uživo

Zagrebački Dinamo ulazak u skupine Lige prvaka probat će izboriti protiv norveškog prvaka Rosenborg B.K. Plavi su mogli biti zadovoljni ždrijebom, obzirom da je Rosenborg jedan od lakših protivnika (ako ne i najlakši) kojeg su mogli izvući. Ipak, u playoffu Lige prvaka nema neozbiljnih ekipa …

Podsjetimo, do utakmice sa Rosenborgom Dinamo je došao pobijedivši mađarskog prvaka Ferencvaroš u 3. pretkolu Lige prvaka ukupnim rezultatom 5:1 (1-1, 0-4).

PROČITAJTE VIŠE: Liga prvaka: Ulaznice za utakmicu GNK Dinamo – Rosenborg BK

Rosenborgov europski put počeo je kvalifikacijama za Ligu prvaka od prvog pretkola. Tako su prošli Linfield (ukupno 6:0), BATE (3:2) i Maribor (6:2).

Prva utakmica između Dinama i Rosenborga igra se u srijedu, 21. kolovoza 2019. godine na Maksimiru, dok je uzvrat šest dana kasnije u na stadionu Lerkendal u Trondheimu u Norveškoj.

Gdje gledati prijenos utakmice Dinamo – Rosenborg

Večerašnju utakmicu između Dinama i Rosenborga, osim na stadionu, od 21 sat moći ćete pratiti na HTV-u 2.

Uvodna emisija počinje već od 20.05 sati.

Fan-zona otvorena već od 16.30 sati

Kao i u svim lanjskim utakmicama u skupini i kasnije u europskom proljeću, Dinamo će i otvoriti fan-zonu. Fan-zona je predviđena na parkiralištu od spomenika Bacač diska do ticket pointa, a tu ćete naći jelo, piće, nogometnu atmosferu, razne igre, animatori, …

Dinamo sprema spektakl oko terena, a na travnjaku će se za zabavu pobrinuti dinamovci sa trenerom Nenadom Bjelicom na čelu.

Ključne riječi (tagovi): -