kk cibona / logo 2020.

U nadoknadi utakmice 1. kola Cibona u Draženovom domu dočekuje Zabok – doznajte gdje možete gledati prijenos

Košarkaški klub Cibona u nadoknadi utakmice 1. kola HT Premijer lige u Košarkaškom centru Dražen Petrović, u utorak, 29. rujna 2020. godine, dočekuje KK Zabok. Utakmica počinje u 18 sati, a igrat će se bez prisustva gledatelja. Podsjetimo, utakmica se trebala igrati u subotu, 19. rujna, ali je ista odgođena jer je 11 igrača Cibone bilo pozitivno na korona virus. Nakon nesretnog poraza u Zadru, ova utakmica je prilika Ciboni za povratak u pobjedničke vode.


“Očekujem dobru utakmicu. Tražit ću od igrača da daju svoj maksimum i da pristup bude kao što je bio protiv Zadra. Favoriti jesmo, to bez daljnjega, ali to uvijek treba opravdati na parketu. Pod znakom pitanja nam je nastup Prkačina jer je protiv Zadra dobio ozljedu skočnog zgloba, tako da ćemo vidjeti hoće li biti spreman za sutrašnju utakmicu. Ostali su svi zdravi. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i slaviti!”, rekao je trener Cibone Ivan Velić.

“U utakmici sa Zadrom smo vidjeli svoje jače i slabije strane. Očekujem da se nastavimo graditi kao momčad, da popravljamo te slabe i nadograđujemo jake strane, a to se najbolje može kroz utakmice. U ovoj utakmici očekujem da napredujemo kao tim i ostvarimo pobjedu!”, dodao je Kristijan Krajina, igrač Cibone.

Gdje možete gledati utakmicu između Cibone i Zaboka?

Utakmica između Cibone i Zaboka igra se u utorak, 29. rujna 2020. godine u 18 sati, a prijenos možete gledati na HKS TV na mrežnoj adresi tv.hks-cbf.hr/2020/09/kk-cibona-kk-zabok-29-09-2020/.

Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice, možete ga uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Tablica HT Premijer lige


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged