wrc - fia world rally championship logo - 2021.

TV prijenos utrke WRC Croatia Rally ići će u više od 150 zemalja svijeta

Televizijski prijenos treće etape ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u reliju – WRC Croatia Rally – koja se vozi u Hrvatskoj, prenosit će se u više od 150 zemalja širom svijeta! Do početka natjecanja preostalo je još nekoliko dana, kada će najbolji reli vozači današnjice juriti našim lokalnim cestama.

Sportski spektakl bit će dostupan i gledateljima u Hrvatskoj na domaćim TV kanalima. Gledatelji u Hrvatskoj će natjecanje moći pratiti u programu Hrvatske radiotelevizije i Arena Sporta, kao i preko WRC+ servisa.


Arena Sport će svaki dan uživo prenositi brzinske ispite koji će se voziti na utrci WRC Croatia Rally. Ljubitelji automobilizma u Hrvatskoj bit će pravovremeno informirani o svim zanimljivostima s terena, kao i o aktualnom poretku. Na HTV2 će gledatelji u četvrtak, 22. travnja 2021. godine od 18:50 do 20:10 sati moći pratiti svečano otvaranje Croatia Rallyja. U petak, 23. travnja, u večernjem programu moći će pogledati najzanimljiviji isječci.

U subotu, 24. travnja, će se na HRT2 uživo prenositi dva brzinska ispita, a najzanimljiviji isječci slijede u večernjem programu. Nedjelja, 25. travnja, rezervirana je za prijenos uživo dva brzinca, tzv. Power Stage. Uz njih prenosit će se ceremonija proglašenja pobjednika uz ključne isječke utrke u večernjem programu.

Tagged