košarka cibona - gorica - draženov dom - listopad 2020.

Treći double – double Roka Prkačina za Ciboninu pobjedu protiv Gorice u Draženovom domu

U 4. kolu košarkaške HT Premijer lige mladi Vukovi su u Draženovom domu pobijedili Košarkaški klub Goricu iz Velike Gorice rezultatom 79 – 69 (22-23, 19-12, 20-16, 18-18). U redovima Cibone mladi kapetan Roko Prkačin uspio je treći put u HT Premijer ligi ove sezone ostvariti double – double učinak – postigao je 22 poena i 12 skokova. Raspoloženi su bili i Bilinovac koji je zabio 17 poena, dok su Bundović i Drežnjak postigli po 15 poena, a Drežnjak je tome dodao i 5 skokova, 3 asistencije i 3 ukradene lopte.

“Trebala nam je ova pobjeda. Bila je dobar test jer smo dosad imali utakmice u kojima smo ili dobili ili izgubili s previše razlike. Zbog toga je bila utakmica po mom guštu – stalno tu negdje, pod stresom, i takva je utakmica i bila. Mislim da smo trebali prelomiti utakmicu puno ranije, ali dobro. Znali smo da će Gorica igrati usko pa nas testirati s tim šutom. Da smo pogodili neke otvorene situacije ranije bi prelomili, ali bolje ovako. Dobro je za razvoj igrača da igraju i treniraju pod određenim stresom”, rekao je Ivan Velić, trener Cibone.

“Imali smo dobrih trenutaka u utakmici, otvorili smo dobro. U tom drugom valu, kad je Velić uveo drugu petorku, još su više podigli agresivnost. Tu se nismo snašli. Preokrenuli su utakmicu i odnijeli je u svom smjeru. Drago mi je da smo ostali u okviru 10 poena i idemo dalje korak po korak, utakmicu po utakmicu”, dodao je Josip Sesar, trener Gorice.

HT Premijer liga – poredak


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -

1 thought on “Treći double – double Roka Prkačina za Ciboninu pobjedu protiv Gorice u Draženovom domu

Comments are closed.