wimbledon | centre court | 2024.

TENIS UŽIVO: Novak Đoković i Alexei Popyrin igraju susret trećeg kola Wimbledona u subotu, 6. srpnja 2024. godine – gdje gledati prijenos?

Novak Đoković i Alexei Popyrin igrat će susret trećeg kola teniskog grand slam turnira Wimbledon u subotu, 6. srpnja 2024. godine. Ovaj teniski meč će početi u 17.45 sati, a bit će igran na Centre Courtu, glavnom stadionu Wimbledona. A ako nećete moći gledati ovaj dvoboj uživo u All England Clubu, osiguran je i izravni televizijski prijenos.

Alexei Popyrin je 24-godišnji australski profesionalni tenisač. U svojoj karijeri je najviše bio rangiran kao 38. igrač na ATP ljestvici u pojedinačnoj konkurenciji i to 26. veljače 2024. godine. Također, najviše mjesto u parovima, točnije 235. mjesto na ATP ljestvici, u lipnju 2022. godine. I dodajmo, trenutačno je 3. australski igrač u pojedinačnoj konkurenciji. Više o ovom tenisaču možete doznati putem njegovog Instagram profila.

Novak Đoković rođen je 22. svibnja 1987. godine i srpski je profesionalac tenisač. On je trenutno drugi tenisač svijeta u singlu prema Udruženju teniskih profesionalaca (ATP). Podsjetimo, Đoković je bio rangiran kao broj 1 rekordnih ukupno 428 tjedana u rekordnih 13 različitih godina. A završio je kao broj 1 na kraju godine rekordnih osam puta. Dodajmo da je Đoković osvojio rekordna 24 grand slam naslova u muškoj pojedinačnoj konkurenciji, uključujući rekordnih deset naslova na Australian Openu. Sveukupno je osvojio 98 pojedinačnih naslova. Više o Novaku Đokoviću doznajte na Wikipediji.

Tenis uživo: Wimbledon 2024: Novak Đoković – Alexei Popyrin – gdje gledati susret?

Susret trećeg kola teniskog grand slam turnira Wimbledon 2024 kojeg igraju Novak Đoković i Alexei Popyrin igra se u subotu, 6. srpnja 2024. godine u 17.45 sati. Prijenos meča sa centralnog terena u Londonu bit će na TV kanalu RTS 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one smatraju da će Novak Đoković pobijediti u ovom susretu. Tako je na pobjedu Đokovića kvota 1.15, dok je na pobjedu Fearnley 5.00.

Prijenos ovog teniskog susreta uživo, video online ili livestream prijenosu možete pratiti na svim dostupnim platformama. A to su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i, tj. pametni televizori. Sve dodatne informacije o Grand Slam teniskom turniru Wimbledon Championships doznajte na Wikipediji ili na mrežnim stranicama turnira na adresi wimbledon.com.

VIDEO: Always like never before | Wimbledon 2024

Tagged