sveta nedjelja 3x3 hoopfest I košarka - hakl I 2022.

Sveta Nedjelja 3×3 Hoopfest 2022 – košarkaški hakl u Svetoj Nedelji uz bogati nagradni fond

U Svetoj Nedelji se po drugi puta organizira košarkaški 3×3 turnir pod nazivom “Sveta Nedjelja 3×3 Hoopfest”. Organizatori turnira su Svetonedeljska udruga mladih, Udruga 3D te Mjesni odbor Orešje. Hoopfest je nakon prošlogodišnjeg nagradnog fonda u kriptovalutama šire poznat i kao “kripto hakl” te će i ove godine nagradni fond djelomično biti isplaćen u kriptovalutama.

Grad Sveta Nedelja je širom Hrvatske poznat kao crypto friendly grad, s obzirom da među rijetkim gradovima u Hrvatskoj ima mogućnost plaćanja komunalne naknade u kriptovalutama. Ovogodišnji hakl održat će se u subotu, 2. srpnja 2022. godine na igralištu u Orešju na Trgu Lipa. Hakl počinje u 10 sati!

Ove godine Sveta Nedjelja 3×3 Hoopfest službeno postaje i međunarodni turnir! Naime, tri prijavljene momčadi dolaze iz susjednih zemalja – jedna iz BiH te dvije iz Slovenije. Dodajmo da je jedna ekipa mlada U23 reprezentacija Slovenije! Maksimalan broj ekipa za glavni dio turnira je 16, stoga požurite i osigurajte mjesto za svoju ekipu. Slobodnih mjesta sve je manje!

Sveta Nedjelja 3×3 Hoopfest donosi nagradni fond koji se sastoji od preko 20.000 kuna

Tako prvo mjesto na turniru Sveta Nedjelja 3×3 Hoopfest donosi 8.000 kuna u gotovini. 5.000 kuna će pobjedici dobiti u odabranoj kriptovaluti, a bit će dodijeljeni poklon bonovi Grosbasketa u vrijednosti od 2.000 kuna.

Drugo mjesto donosi 2.000 kuna u gotovini, 2.000 kuna u odabranoj kriptovaluti te poklon bonove u vrijednosti od 1.200 kuna u trgovini sportske opreme i odjeće Decathlon. Treće mjesto donosi 1.600 kuna u gotovini te poklon paket koji osiguravaju razni sponzori.

Nakon prošlogodišnjeg turnira, organizatori podižu letvicu u svakom segmentu organizacije

Time se jamči dodatan sadržaj kako bi zabava bila zagarantirana za svaku dobnu skupinu. Tako će biti organiziran kids corner u kojem će sva djeca moći isprobati razne sportove. A isto tako moći će se okušati i u gimnastici nakon pokaznog treninga Gimnastičkog kluba Gimko. Svi gledatelji će moći sudjelovati u raznim nagradnim igrama u kojima će imati priliku osvojiti itekako vrijedne nagrade, a same utakmice će moći pratiti s tribina kao i putem video zida.

Tijekom programa organizirano će biti natjecanja u zakucavanju te šutiranju trica. Gledatelje će zabavljati poznati hrvatski reperi – Target i Suicidal, uz nastupe raznih plesnih skupina i kreativnih izvođača Universe Dance Crew uz pratnju Fire Show by Borna Vajdić i Balance Dance Studio te kreativni umjetnici Street Bike Show by Fran Zeman koji će svojim BMX-ovima izvesti nezaboravan nastup.

Organiziranjem sportskog događaja s nagradnim fondom u kriptovalutama cilj je pokazati ozbiljnost, kreativnost te implementirati moderne tehnologije, ali i viziju grada u razne manifestacije i događaje koji se organiziraju na području Grada Svete Nedelje. Dodatne informacije o samom turniru i link za prijave dostupni su ovdje. Sve o haklu u Svetoj Nedelji možete doznati i na službenoj Facebook stranici.

Video: Sveta Nedelja 3×3 Hoopfest – 2022 teaser

Tagged