sunset sports media festival zadar 2024

Sunset Sports Media Festival 2024 | Treće izdanje ovog festivala koji okuplja sportaše i poslovne ljude održat će se u Zadru od 6. do 8. lipnja 2024. godine

Sunset Sports Media Festival 2024 je objavio popis svih govornika! A to znači da je sve spremno za treće izdanje ovo festivala koje će od četvrtka do subote, od 6. do 8. lipnja 2024. godine održati u Zadru. Tako će se na jednom mjestu okupiti brojni vrhunski sportaši i istaknuti stručnjaci iz područja medija, marketinga i poslovanja.

Sunset Sports Media Festival 2024 donosi bogat program te poučne panele i predavanja. A na prvom popisu potvrđenih velikih imena našli su se Frank Grillo, hollywoodska akcijska zvijezda čiji se dokumentarni serijal o borilačkim kulturama diljem svijeta upravo prikazuje na Netflixu. Doći će i Jeffrey Gertulla, izvršni potpredsjednik CBS Sports Digitala i čovjek koji je zajedno s našim Peteom Radovichem producirao posljednji Super Bowl, najgledaniji sadržaj u povijesti televizije te Guillem Balague, pisac i TV novinar sa CBS Sportsa koji je tijekom svoje karijere napisao ekskluzivne autobiografije Lionella Messija, Pepa Guardiole i Diega Armanda Maradone.

Podsjetimo, prošlogodišnje izdanje Sunset Sports Media Festivala okupilo je niz sportaša i stručnjaka iz svijeta sporta, medija i biznisa. Festival je privukao rekordan broj domaćih i stranih sudionika te na svim razinama ostvario svoje ciljeve. On je tako opravdao status jedinstvenog događaja koji je ključan za napredak i daljnji razvoj svih uključenih entiteta. I dodajmo, nevjerojatnom sinergijom stručnjaka stvoreni su temelji za novu eru sportsko-medijske industrije, kao i promocije Hrvatske na jedinstven način.

3. Sunset Sports Media Festival će se održati u Zadru, gradu s najljepšim zalaskom sunca na svijetu

“Na tragu izuzetno uspješnog prošlogodišnjeg odaziva, trećim izdanjem susreta opet težimo nadmašiti sva očekivanja. Sunset Sports Media Festival je postao epicentar povezivanja svih segmenata sportsko-medijske industrije. Tu ćete naći od sportaša i čelnika klubova do medijskih kuća i stručnjaka za marketing. Trend globalizacije sporta danas je jači nego ikad, a Sunset Sports Media Festival želi ostati ključno odredište za sve one koji žele pratiti najnovije trendove i inovacije u svijetu sporta i medija. Dolaskom velikih imena i najkvalitetnijih govornika i ove godine donosimo nezaboravne trenutke. Ali i poučne razgovore i raznolikost koja će zadovoljiti sve posjetitelje“, rekao je Damjan Rudež, direktor Sunset Sports Media Festivala, ali i proslavljena NBA zvijezda.

Tijekom trodnevnog programa ispunjenog predavanjima i panelima raznovrsne tematike, posjetitelji će u opuštenoj atmosferi imati priliku susresti brojne sportske zvijezde i renomirane stručnjake. A moći će i otkriti niz zanimljivosti iz svijeta sporta, medija i businessa koji ih prati. Impresivnom popisu festivalskih predavača i panelista pridružit će se i poznata srpska tenisačica Bojana Jovanović. No, dolazi i Dino Ruta, voditelj katedre za sportski menadžment na Bocconiju i direktor programa FIFA Master Classa. Govori će i Matteo Zuretti, glavni direktor za međunarodne odnose i marketing u udruzi igrača NBA-a. A on će zajedno s Boštjanom Nachbarom, direktorom u udruženju igrača Eurolige, podijeliti svoja stručna iskustva i uvide o upravljanju igračima u današnjem okruženju koje se suočava s nizom izazova zbog promjena u dinamici sportske industrije. Te promjene su tehnološke inovacije, društveni trendovi i ekonomski faktori…

Treće izdanje Sunset Sports Media Festivala koje će se održati u Zadru, gradu s najljepšim zalaskom sunca na svijetu. A osim inspirativnih predavanja i panela te projekcija filmova sportske tematike Festival će pratiti uzbudljiv i raznolik zabavni program. Sve dodatne informacije doznajte na službenoj mrežnoj stranici Festivala na adresi sunsetsportsmedia.com/festival. Umeđuvremenu, pratite sve novosti na Facebook i Instagram profilima. Osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme i pridružite se uzbudljivoj atmosferi ovog jedinstvenog događaja!

VIDEO: Sunset Sports Media Festival 2023 | Aftermovie

Tagged