olympic channel - sportska televizija - 2020.

Sportska televizija će prikazivati emisije Olympic Channela, globalne olimpijske platforme

Sportska televizija (SPTV) ostvarila je “odlučujući pogodak na globalnom terenu televizija“, a njen “glavni suigrač u ovoj sportskoj i poslovnoj pobjedi” je Olympic Channel. To je globalna olimpijska platforma u vlasništvu Međunarodnog olimpijskog odbora i partnerstvu Eurosporta i Discovery Communications. To znači da će gledatelji Sportske televizije moći uživati u visoko produciranom programu, nagrađivanom sadržaju, sportskim vijestima i međunarodnim sportskim prijenosima i to već od petka, 18. rujna 2020. godine!

Ovaj uspjeh posebno je znakovit kada se stavi u kontekst pandemije koronavirusa i nemogućnosti održavanja većine sportskih natjecanja. A tako se nisu održale ni Olimpijske igre u Tokiju. Postizanjem ovog dogovora SPTV vraća nadu ljubiteljima sporta donoseći legendarni Eurosport u Hrvatsku, a emitiranjem programa Gledajte Olympic Channel, promovira olimpijske vrijednosti i vrhunske sportaše.

Sportska televizija specijalizirana je televizija u vlasništvu Hrvatskog olimpijskog odbora

“Kada bi se izrazili sportskim rječnikom, ovo postignuće moglo bi se opisati kao zlatna medalja na Olimpijskim igrama. Prenoseći nagrađivani olimpijski sadržaj najviše produkcije, napravili smo ključan korak u razvoju SPTV-a. Ovaj uspjeh je tim veći jer naš put nije bio pravocrtan, već je više nalikovao terenskom trčanju s preprekama. Ali stručnost, dobra strategija i vjera u naš uspjeh su se isplatili. Prepoznati smo od strane inovativne globalne platforme koja je do sada emitirala više od 25.000 video sadržaja, 76 originalnih serija i filmova te postigla sveukupno 3,3 milijarde video prikaza”, javili su iz uprave SPTV-a.

Sportska televizija je specijalizirana sportska televizija u stopostotnom vlasništvu Hrvatskog olimpijskog odbora. S emitiranje SPTV je započela 4. travnja 2011. godine. Više o ovoj televiziji doznajte na mrežnim stranicama sptv.hr. Olympic Channel je globalna olimpijska platforma koja “pomiče granice uspješnosti”. U četiri godine nakon pokretanja koje se dogodilo 21. kolovoza 2016. godine OC je kreirao više od 25.000 video sadržaja. Oni predstavljaju sve olimpijske sportske discipline u 206 zemalja, a tu se uključuje i 76 originalnih serija i filmova. Svi ti video materijali pogledani su čak 3,3 milijarde puta. Dodatne sadržaje možete pratiti na Youtube kanalu Olympic Channel.

Eurosport je najveći europski sportski kanal, dostupan u 59 zemalja na 20 različitih jezika i implementiran u više od 116 milijuna kućanstava. U stopostotnom je vlasništvu američkog medijskog diva Discovery Communications. Eurosport ima ekskluzivna europska prava za prijenos Olimpijskih ljetnih i zimskih igara od 2018. do 2024. godine te je time postao partner Međunarodnog olimpijskog odbora. Više doznajte na mrežnim stranicama na adresi eurosport.com.

Tagged