huawei appgallery - sofascore esport - 2021.

SofaScore Esport kartica dolazi na Huawei Asistent – pratite sport uživo!

Huawei kontinuirano radi na razvoju svojeg softvera, a najnovija mogućnost koja je implementirana u njihov Huawei Asistent bit će SofaScore Esport kartica! Na njoj ćete moći pratiti sve rezultate i vijesti s gaming događaja, liga i turnira širom svijeta.

Broj esport obožavatelja širom svijeta kontinuirano raste.
Očekuje se da će se u Europi povećati za 8,2%, na 113 milijuna ljudi do 2023. godine. Huawei se zato ekskluzivno udružio s hrvatskim developerima aplikacije za praćenje rezultata uživo, SofaScore, s kojom je integrirao novu esport disciplinu u svoj Asistent. Tržište esporta raste brzo u cijeloj Europi, a procjenjuje se da će globalni prihodi doseći 1,1 milijardu dolara i globalnu publiku od 495 milijuna gledatelja u sljedeće tri godine.


Napomenimo da je SofaScore već dostupan na AppGallery trgovini. Poznata domaća aplikacija specijalizirala se za pružanje detaljnih podataka i analitike u stvarnom vremenu sa sportskih događaja, liga i prvenstava širom svijeta. Aplikacija je dostupna na više od 30 jezika i pokriva više od 20 disciplina s preko 20 milijuna mjesečno aktivnih korisnika. Nova esport opcija pružit će korisnicima Huawei pametnih telefona sve informacije potrebne kako bi bili u toku s najnovijim događajima u tri glavne lige – CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive), Dota 2 (Defense of the Ancients 2) i LoL (League of Legends).

Integracijom s Huawei Asistentom korisnici će moći jednostavno pristupiti kartici SofaScore Esports. Zajedno s mnogim drugim pametnim karticama koje im omogućuju pristup obavijestima i podsjetnicima na temelju personaliziranih potreba. Od vijesti i vremenskih prilika do informacija s burze ili aerodroma, ovisno o osobnom izboru korisnika. Korisnici mogu posebno označiti esport igre, timove ili teme koje žele pratiti. Funkcija AI Tips u Huawei Asistentu osigurat će im rezultate i obavijesti u stvarnom vremenu.

SofaScore Esport će pružiti korisnicima poveznice na prijenose uživo / live stream unutar kartica

One se mogu prikazati na više platformi, ovisno o ligi, igri, kategoriji ili vlasniku turnira. Prijenosi se obično nalaze na popularnim platformama. Dodajmo da će SofaScore Esport kartica na Huawei pametnim telefonima biti dostupna na 21 jeziku. Bit će na bugarskom, hrvatskom, češkom, danskom, finskom, njemačkom, grčkom, mađarskom, latvijskom, litvanskom, norveškom bokmalu, poljskom, rumunjskom, ruskom, srpskom (ćirilica), slovačkom, slovenskom, švedskom, turskom, ukrajinskom i engleskom.

“Interes za esportom je u kontinuiranom porastu. Sada se dijelom i ubrzao zahvaljujući tome što mnogi od nas provode više vremena kod kuće. Igrači, entuzijasti i povremeni gledatelji žele s lakoćom pratiti i gledati esport na svojim mobilnim uređajima, posebno mlađe generacije. Zahvaljujući ekskluzivnom partnerstvu sa SofaScoreom, korisnicima Huawei pametnih telefona donosimo uzbudljivi svijet esporta. Sada mogu lako pratiti najnovije vijesti i rezultate u stvarnom vremenu putem virtualnog asistenta”, rekao je Norman Mueller, direktor poslovnog razvoja za Huawei Mobile Services u Hrvatskoj.

SofaScore je proizvod prvenstveno usmjeren na pružanje najboljeg korisničkog iskustva u praćenju i uživanja u sportu. Naglasak stavljamo ne samo na slušanje potreba naših korisnika, već i na pružanje dodatnih mogućnosti te stvaranje wow trenutka. Naše partnerstvo s Huaweijem istinski je dokaz te filozofije. Krenuli smo u esports arenu pružajući najbolje moguće iskustvo za naše sadašnje i buduće korisnike. Esport kartica te odlični rezultati dosadašnjeg korištenja iste dokazuju nam da idemo u pravom smjeru”, rekao je Ivan Bešlić, suosnivač i glavni operativni direktor SofaScorea.

Bogata ponuda hrvatskih aplikacija u Huawei AppGallery trgovini

Korisnici u AppGallery trgovini mogu pronaći i pregršt domaćih popularnih aplikacija. U trgovini su otprije dostupne brojne aplikacije koje su dobro poznate hrvatskim korisnicima. Moguće je pronaći važne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a.

Osim banaka, u trgovini su i aplikacije domaćih medija. Tu ćete naći aplikacije Jutarnjeg lista, Večernjeg lista, 24 sata, Index-a, Dnevnika, Otvorenog radija i N1 TV-a. Uz njih, tu su aplikacije telekom operatera HT-a, A1, Telemacha, Optima telekoma, kao i pripadajućih brendova MAXtv-a, Bonbona, Tomata i sl. Korisnici će u AppGallery trgovini lako preuzeti i aplikacije Aircash, eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo.

O SofaScoreu

SofaScore je digitalni proizvod koji ljubiteljima sporta nudi jedinstveno, personalizirano iskustvo praćenja sporta. Korisnicima pruža rezultate i statistike uživo za 22 sporta i više od 11.000 liga i turnira na više od 30 jezika.

Pokrivajući širok spektar sportova i širok spektar natjecanja, SofaScore pokušava osvojiti obožavatelje sporta brzinom, jedinstvenom statistikom i ekskluzivnim funkcionalnostima. Više o tvrtci doznajte na mrežnim stranicama na adresi sofascore.com.

Tagged