slaven belupo - hajduk | hrvatska nogometna liga

Slaven Belupo – Hajduk 0:1 | Bijeli pobjedom u 31. kolu HNL-a prekinuli niz od pet poraza zaredom

Slaven Belupo i Hajduk su na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici odigrali susret u sklopu 31. kola Supersport HNL-a u subotu, 20. travnja 2024. godine. Bili su rezultatom 0:1 pobijedili Farmaceute, a jedini pogodak na utakmici postigao je Aleksandar Trajkovski na asistenciju Josipa Brekala u 12. minuti susreta. 

“Ovo je bila jako bitna pobjeda za nas. Ukratko, prekinuli smo negativan niz od pet poraza zaredom. Utakmicu smo odlično otvorili, poveli smo na vrijeme i dobro je kontrolirali. A trebali smo i povećati prednost. U drugom poluvremenu nije bilo dobro. Imali smo nekoliko prilika koje zbog individualnih grešaka nismo iskoristili. Neko vrijeme smo opasno živjeli, ali u ovom trenutku je najbitnije da smo došli do te pobjede”, rekao je Jure Ivanković, trener Hajduka.

“Mislim da smo zaslužili više od ovog poraza. Imali smo dosta prilika, bili dobri, posebno u drugom poluvremenu. Vjerujem da će nam se to vratiti u idućim utakmicama”, rekao je Ivan Radeljić, trener Slaven Belupa. I dodajmo, 31. kolo HNL-a se nastavlja u nedjelju, 21. travnja 2024. godine. A toga dana se sastaju Rijeka i Gorica te Lokomotiva i Dinamo. Više novosti iz kluba Slaven Belupo možete doznati na njihovim mrežnim stranicama na adresi nk-slaven-belupo.hr.

VIDEO: Slaven Belupo – Hajduk 0:1 | Snimka susreta 31. kola HNL-a

Tagged