skijalište sljeme - ski resort sljeme - medvednica zagreb - srpanj 2014.

Skijalište Sljeme otvara sezonu zagrebačkog skijanja u subotu, 15. siječnja

Skijalište Sljeme u subotu, 15. siječnja 2022. godine otvara novu zagrebačku sezonu skijanja! Otvoren će biti staze Crveni spust i Bijela livada svaki dan od 9 do 16 sati. Zeleni i Plavi spust za sada neće raditi zbog nedostatka snijega, a dodajmo da do daljnjega neće biti noćnog skijanja.


I ovogodišnja sezona skijanja će se zbog pandemije koronavirusa provoditi uz posebne mjere. Tako će broj osoba koje mogu istovremeno koristiti staze biti usklađen s propisanim epidemiološkim mjerama. Zbog toga će radi kontrole i nadzora u prodaju biti puštene samo dnevne karte. Svi koji posjeduju access ski karte od prošle godine mogu ih sami puniti putem on-line prodaje. To ćete moći uz obaveznu registraciju na jednoj od blagajni prilikom prvog dolaska na skijanje.

Skijalište Sljeme – cijene dnevnih karata

Karta za skijanje radnim danima košta 40 kuna za djecu i 70 za odrasle. A vikendom – subotom i nedjeljom – cijene karata će biti nešto više te će iznositi 50 kuna za djecu i 100 za odrasle. Karte se prodaju na blagajnama Crvenog spusta i Bijele livade. Također, karte se mogu kupiti i putem on-line prodaje, da bi se “spriječilo grupiranje većeg broja osoba na lokacijama blagajni kako bi se osiguralo adekvatno provođenje propisanih mjera”.

Obavezno je i pridržavanje razmaka za vrijeme stajanja u redu na blagajni ili žičari. Tako se na žičari trosjed u isto vrijeme mogu voziti samo dvije osobe, osim ako se radi o osobama iz istog kućanstva. Ukoliko neće biti mogućnosti pridržavanja propisanog razmaka, korisnici su obavezni nositi zaštitne maske za lice. Na Sljeme građani mogu doći i javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusom linije 140 koji polazi s terminala Mihaljevac. Red vožnje možete pronaći na mrežnim stranicama ZET-a na adresi zet.hr. Više o omiljenom izletištu Zagrepčanki i Zagrepčana – Ski Resort Sljeme – doznajte na mrežnim stranicama na adresi sljeme.hr.

Tagged