kk šibenka šibenik - kk cibona zagreb / ht premijer liga - 2021.-2022.

Šibenka i Cibona na Baldekinu igraju 22. kolo HT Premijer lige – gdje gledati prijenos?

22. kolo HT Premijer lige u kojem igraju Šibenka i Cibona na rasporedu je u petak, 4. ožujka 2022. godine. Utakmica se igra u Šibeniku u 18 sati, a Cibona će probati uhvatiti svoju desetu pobjedu u nizu. Nakon što su neki igrači bili s reprezentativnim selekcijama, ostatak je nakon zasluženog odmora započeo s treninzima. U srijedu, 2. ožujka, ekipa se kompletirala te su krenule pripreme za ključni dio sezone. Sve bliže povratku od ozlijede je i Roko Prkačin te se može reći da će Vukovi osnaženi ući u nastavak sezone.

“Mi smo se pomalo skupili i više trenutno gledamo sebe da se vratimo u ritam u kojemu smo bili. Bitno je da u Šibeniku odradimo utakmicu kako smo ih odrađivali i prije. Biti će teško jer nas je prekinula reprezentativna pauza. No, mislim da će naša kvaliteta uz dobru igru dovesti do pobjede”, rekao je trener Cibone Gašper Okorn.

Šibenka ima problema sa ozljedama

“Za početak moram reći da je moja ekipa u velikim problemima zbog mikro trauma i sitnih ozljeda koje nas izbacuju konstantno iz kolektivnog treninga. U predigrama svih ovih utakmica javnost je jako neinformirana o svemu tome. Imali smo velikih problema sa tim povredama kao i sa koronavirusom. Već se dva do tri tjedna ne možemo okupiti na treningu da bi imali deset ljudi da bi mogli odraditi jedan kvalitetan i intenzivan trening i da se možemo pripremiti za protivnike. U jednom smo nizu od dva poraza, gdje smo praktički na jednu loptu izgubili. Moglo se to okrenuti i na drugu stranu, međutim ono što mene veseli je da mi se igrači konstantno bore i da ne klonu duhom”, rekao je Damir Milačić, trener Šibenke.

“Nakon reprezentativne pauze za neke od nas nije bilo previše odmora, ali pokušavamo se vratiti u stanje u kojemu smo bili prije. Svakako da idemo u Šibenik odigrati najbolje što možemo i po pobjedu te se nadam nastavku niza”, dodao je Lovro Gnjidić, 197 centimetara visok branič Cibone.

Košarka uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Šibenka – Cibona?

Utakmica 22. kola HT Premijer lige između klubova Šibenka i Cibona igra se u dvorani Baldekin u Šibeniku. Utakmicu možete uživo gledati u petak, 4. ožujka 2022. godine u 18 sati. Prijenos utakmice bit će na TV kanalu HKS TV. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, možete ga uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Ciboni doznajte na klupskim stranicama na adresi cibona.com. Više o košarkaškom klubu KK Šibenka doznajte na njihovim mrežnim stranicama na adresi sibenka.hr. Dodajmo da prijenos utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim danas dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i tj. pametni televizori.

Tagged