igor marić / cibona - šibenka / 11. kolo, ht premijer liga / studeni 2021.

Šibenka gostovala u Draženovom domu – Cibona Šibenčane otpratila “stotkom”

Cibona je u utakmici 11. kola HT Premijer lige uvjerljivo slavila protiv ekipe GKK Šibenka rezultatom 100-52. Čak pet igrača Cibone bilo je “dvoznamenkasto” za novu “stotku” u domaćem prvenstvu. Vukovi su ovom pobjedom nastavili niz dobrih nastupa u zadnje vrijeme, tako da će u dobrom raspoloženju dočekati utakmicu ABA lige protiv FMP-a koja se igra u subotu, 20. studenoga 2021. godine.

Na utakmici protiv Cibona – Šibenka posebno se istaknuo Antonio Vranković (8sk, 1blk) sa 16 poena. Uz njega odlični su bili i Krešimir Radovčić (5as, 2ukr, 2sk) s 15, Danko Branković (6sk, 2as, 2blk) je dao 14, dok je Mateo Drežnjak (3as, 1ukr) ubacio je 12 poena. Više o HT Premijer ligi doznajte ovdje.


Čestitam igračima na pobjedi i igri. Bilo nam je bitno da nastavimo igrati dobro i ostanemo u dobrom nizu pred utakmicu s FMP-om. Opomena nam je bila i to što je Šibenka dobila Split te smo ušli u utakmicu kako treba. Naravno da je tu ulogu odigrala i naša individualna kvaliteta”, rekao je trener Cibone Vladimir Jovanović.

“Čestitam dečkima. Bila je ovo jako dobra utakmica. Drago mi je da smo odradili utakmicu kako treba i sa podijeljenom minutažom, da ostanemo svježi. Sada se spremamo za FMP i nadamo se da ćemo prenijeti ovu igru i u tu utakmicu”, dodao je Danko Branković, 215 centimetara visok centar Vukova.

Tagged