fc sevilla - gnk dinamo zagreb / uefa europa league / 2021.-2022.

Sevilla i Dinamo igraju prvu utakmicu osmine finala Europske lige – kako do ulaznice?

Nakon zimske stanke nastavlja se i Europska liga, a u osmini finala u sezoni 2021/22 igraju Dinamo i Sevilla. Podsjetimo, plavi su fantastičnom pobjedom protiv West Hama u Londonu i treći put u posljednje četiri godine izborili europsko proljeće! Prva utakmica je na rasporedu u četvrtak, 17. veljače 2022. godine s početkom u 21 sat, a igra se na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan u Sevilli. Dinamo je odmah rasprodao prvi kontigent od 1000 ulaznica za utakmicu i odmah zatražio i dodatna mjesta.

Nastavno na zamolbu koju je Dinamo uputio prema Sevilli, klub je dobio dodatni kontingent od 700 ulaznica. Cijena ulaznice je 230 kuna, a prodaja će se odvijati tako što će navijači prvo kupiti kupon koji će kasnije zamijeniti za ulaznicu. Prodaja kupona bit će samo na Ticket pointu u Zagrebu i to u petak, 11. veljače, od 12 do 19 te u subotu, 12. veljače, od 11 do 14 sati. Također, zamjena kupona za ulaznice bit će isključivo na Ticket pointu u Zagrebu.

Ulaznice za utakmicu osmine finala neće biti dostupne u Španjolskoj

Napominjemo da zamjena kupona neće biti moguća u Španjolskoj i da će samo ulaznica biti valjana za ulazak na utakmicu. Isto tako napominjemo da je ponedjeljak jedini termin kada će zamjena biti moguća. Preduvjet za kupovinu ulaznica, odnosno kupona, za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta. To je osobna iskaznica ili putovnica, a za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica. Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime.

Jedna osoba može kupiti maksimalno pet ulaznica uz predočenje osobnog dokumenta za svaku pojedinu osobu. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Više doznajte na mrežnim stranicama Dinama na adresi gnkdinamo.hr.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Sevilla – Dinamo?

Utakmica osmine finala između nogometnih klubova Sevilla i Dinamo igra se na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan u Sevilli. Utakmicu možete uživo gledati u četvrtak, 17. veljače 2021. godine u 21 sat. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr, dok o klubu FC Sevilla informacije možete naći na klupskim stranicama na adresi sevillafc.es/en. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged