scott scottie michael reynolds - roko prkačin -cibona 2021

Scott Michael Reynolds ozljedio Ahilovu tetivu – neće igrati do kraja sezone

Američki košarkaš Scott Michael Reynolds ozljedio na utakmici sa Splitom koja se igrala u nedjelju, 28. veljače 2021. godine. Ozlijeda noge je bila tako ozbiljna, da Scotta koji je imao bolnu grimasu na licu, da su ga morali suigrači iznijeti s terena.

Magnetskom rezonancom potvrđeno ono na što se sumnjalo isprva i vijesti nisu dobre. Naime, radi se o parcijalnoj rupturi Ahilove tetive i prognoza je da će za oporavak biti potrebna najmanje četiri mjeseca. Dobra je vijest da Scottie ipak neće morati na operaciju, već će se liječiti na konzervativni način. No, za Cibonu je Scottie Reynolds izgubljen do kraja sezone.

Scott Michael Reynolds (Scottie Reynolds) igra na poziciji razigravača, a pod Tornjem je već bio u sezoni 2016./17. Zadnji klub u kojem je igrao bio je SIG Strasbourg. Za taj klub je u domaćoj ligi Jeep Elite ProA u 14 utakmica imao prosjek od 10.1 poena, 2.9 skokova i 6.2 asistencija, a u BCL je u 8 utakmica imao 7.1 poen, 3.1 skokova i 4.5 asistencija. Ugovor s Cibonom je potpisao do kraja tekuće sezone. Više informacija o Ciboni doznajte na mrežnim stranicama na adresi cibona.com.

“Sretan sam što sam se vratio u klub koji mi puno znači! I dalje imam dobre odnose s ljudima u klubu i u Zagrebu i baš sam sretan što sam dobio priliku da se vratim. Sviđa mi se kako je posložena ekipa. Imamo kombinaciju mlađih dečkiju sa iskusnijima. Nadam se da ću im svojim iskustvom biti vođa i pomoći najbolje što mogu. Za trenera imam jako puno poštovanja i čast mi je što mogu igrati za ovakvog trenera. Spreman sam prionuti na posao i jedva čekam da se pokažemo na terenu. Ono što sam još mogao vidjeti na treninzima je kako su ovi dečki borbeni, željni pobjeda”, rekao je Scott kada je ponovo došao u Cibonu.

Great dribble by Scottie Reynolds! (Cibona – Mega Leks, 4.3.2017)

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -