hrvatska - švedska | rukomet - handball | croatia - sweden

RUKOMET UŽIVO: Hrvatska i Švedska igraju treću utakmicu na SP za žene u utorak, 5. prosinca 2023. godine – gdje gledati prijenos?

Hrvatska i Švedska igraju treću utakmicu na Svjetskom rukometnom prvenstvu za žene u utorak, 5. prosinca 2023. godine. Ovaj susret počinje u 20.30 sati, igra se u dvorani Scandinavium u Gothenburgu u Švedskoj, a osiguran je izravni televizijski prijenos. Podsjetimo, remijem u prvom kolu sa Senegalom (22:22) i uvjerljivom pobjedom protiv Kine u drugom (39:13), “kraljice šoka” su osigurale drugi krug Svjetskog prvenstva. A svoj će nastup naše rukometašice u skupini A zaključiti u utorak, 5. prosinac, dvobojem protiv Švedske. Dodajmo, Šveđanke su jedna od domaćinskih reprezentacija, ali i jedne od favoritkinja ove svjetske smotre.

NAJAVA UTAKMICE: RUKOMET UŽIVO: Hrvatska i Crna Gora igraju prvu utakmicu drugog kruga na SP-u za žene u četvrtak, 7. prosinca 2023. godine – gdje gledati prijenos?

“Sve pohvale djevojkama na jučerašnjem angažmanu i pobjedi nad Kinom. To je i bila očekivana pobjeda protiv reprezentacije od koje smo bolji, no neočekivana je tom razlikom od 26 golova, jer je i Švedska pobijedila Kinu s 12 razlike. A kada smo to riješili, okrećemo se utakmici sa Švedskom. Domaćini su i sigurno spadaju u krug reprezentacija koje bi trebale ući u završnicu”, rekao je Ivica Obrvan, izbornik hrvatski ženske rukometne reprezentacije.

Podsjetimo, Hrvatska i Švedska do sada sedam puta međusobno igrale na velikim natjecanjima. Hrvatice su slavile pet, a izgubile dva susreta. “Ne smijemo se upustiti u nepotrebnu jurnjavu. Volio bih da odigramo dobru utakmicu, da budemo konkurentni i da im prijetimo. Pa ako smo na tragu dobre utakmice da možda i pobijedimo. Vidjet ćemo, ali obećajem veliku borbu i odlučnost naših djevojaka za pozitivan rezultat”, dodao je Obrvan.

Rukomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hrvatska – Švedska?

Hrvatska i Švedska igraju treći susret skupine A na Svjetskom ženskom rukometnom prvenstvu koje se igra u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj od 29. studenog do 17. prosinca 2023. godine. Ovu utakmicu možete uživo gledati u utorak, 5. prosinca 2023. godine od 20.30 sati, a prijenos utakmice će biti na TV kanalu RTL Kockica. Ukoliko nećete biti u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Što se tiče predviđanja kladionica, one očekuju laganu pobjedu Švedske, a na njezinu pobjedu je koeficijent 1.16. Ako pobijede Hrvatice kvota je 6.00, dok neriješen rezultat ima kvotu 14.00. I dodajmo, istog dana, ali u 18 sati, svoj drugi susret skupine 2 igraju Kina i Senegal. Sve dodatne informacije o Svjetskom rukometnom prvenstvu za žene 2023 ili 2023 World Women’s Handball Championship doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Obrvan i Pijević najavljuju utakmicu protiv Švedske | Obrvan, Pijević i Blažević komentiraju pobjedu protiv Kine (39:13)

Tagged