FC Copenhagen - HNK Rijeka / UEFA Europa League 2020

Rijeka igra protiv Kopenhagena – doznajte gdje gledati prijenos uživo

HNK Rijeka igra kvalifikacijsku utakmicu sa danskim klubom Kopenhagenom (FC København ili FC Copenhagen) kojem dolazi u goste na njihov Parken stadion.

Kao i za Dinamo, ovo je Rijeci zadnja šansa da nastave sudjelovanje u UEFA nogometnim natjecanjima jer će se pobjednik ove utakmice plasirati u UEFA Europsku ligu i garantirano igrati još šest utakmica.

“Ispred nas je velik izazov za ovu mladu momčad, koja je u Europi dosta neiskusna. Tu mislim na momčad, ne na klub, jer igramo protiv jakog i odlično organiziranog suparnika, ali pronašli smo im neke mane i imamo ideju kako se postaviti. Cijeli tjedan je fokus bio na tome, otišli smo na put s dobrim osjećajem. Držat ćemo se svoje igre i sigurno ćemo neke stvari modificirati, jer je Kopenhagen u svom sustavu 4-4-2 predvidljiv, ali imaju dobru individualnu kvalitetu. U nekim segmentima ćemo se prilagoditi, a s druge strane ću od svojih igrača tražiti da idemo hrabro, da ih napadnemo muški, da cijelu utakmicu budemo u fajtu i što duže bude neizvjesno, rast će naši izgledi”, rekao je Simon Rožman, trener Rijeke.Podsjetimo, u ovoj fazi nogometnih natjecanja igra se samo jedna utakmica! Rijeka i Kopenhagen još nikada do sada međusobno nisu igrali, a sudačka četvorka dolazi iz Engleske – glavni sudac je Chris Kavanagh, dok su pomoćnici Daniel Richard Cook i Sian Massey. Četvrti sudac je Peter Bankes.

Gdje možete gledati prijenos uživo utakmice zadnjeg susreta kvalifikacija za plasman u Europsku ligu između Dinama i Flore

Utakmicu između FC Kopenhagena i HNK Rijeke možete uživo gledati u četvrtak, 1. listopada 2020. godine od 20 sati na Arena Sport 2 kanalu (platforma Hrvatskog Telekoma) i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonim, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima.

Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -