hnk rijeka - gnk dinamo zagreb | hrvatska nogometna liga

Rijeka i Dinamo igraju drugu utakmicu finala Kupa u srijedu, 22. svibnja 2024. godine – ulaznice za Dinamove navijače puštene u prodaju

Rijeka i Dinamo igraju drugu utakmicu finala Supersport Hrvatskog nogometnog kupa u srijedu, 22. svibnja 2024. godine. Utakmica se igra na riječkom stadionu Rujevica, počinje u 18 sati, a osim na stadionu možete uživo gledati prijenos na televiziji. Podsjetimo, prva utakmica se igrala na Maksimiru, a ona je završila neodlučeno. Točnije, rezultat je bio 0:0, a više o tom susretu možete pročitati ovdje.

A kako je prva utakmica završila bez pobjednika, to znači da će se pobjednik, odnosno osvajač Kupa u sezoni 2023./2024., saznati na stadionu Rujevica. Podsjetimo, u finalu Kupa još uvijek vrijedi pravilo gola u gostima, što znači da je Plavima za naslov dovoljan i remi s pogocima. I dodajmo, ovaj će susret suditi Jakov Titlić (Potravlje), a pomagat će mu Hrvoje Radić (Split), Goran Perica (Šibenik) te Patrik Kolarić (Čakovec). I dodajmo, sudac u VAR sobi će biti Dario Bel (Osijek), a njegov pomoćnik (AVAR) će biti Marjan Tomas (Vladislavci).

Što se tiče ulaznica za Rujevicu Dinamo je na raspolaganje dobio 412 ulaznica za gostujući sektor

Nastavno na mali broj dostupnih ulaznica, GNK Dinamo je ponovno postigao dogovor s Udrugom navijača Dinama koja okuplja Bad Blue Boyse i odlučio joj ustupiti sve ulaznice koje će oni otkupiti i raspodijeliti među sobom. Također, pozivaju se navijači koji putuju na utakmicu u Rijeku da budu na naplatnim kućicama Grobnik do 15 sati kako bi na vrijeme stigli na početak susreta. Također pozivamo sve navijače koji ne posjeduju ulaznice ili nemaju ulaznicu na svoje ime da ne putuju u Rijeku. Naime, njim neće biti dozvoljen ulazak na stadion.

S obzirom na mali broj ulaznica, klub je ponovno odlučio organizirati zajedničko gledanje utakmice s Rijekom u Zagrebu kod stadiona Maksimir. Ovim putem pozivamo sve navijače Dinama da dođu kod parkirališta ispod zapadne tribine od 17 sati. Zajedno bodrimo Plave na putu do nove vrijedne pobjede. Također, za sve posjetitelje bit će dostupna bogata ugostiteljska ponuda kako bi mogli u potpunosti uživati u drugoj finalnoj utakmici. I dodajmo, nije dopušteno unošenje vlastitog pića ili hrane u zonu za praćenje utakmice. Vidimo se u srijedu kod stadiona Maksimir!  

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Rijeka?

Druga utakmica finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između klubova GNK Dinamo Zagreb i HNK Rijeka igra se u srijedu, 22. svibnja 2024. godine u 18 sati. A izravni prijenos ove nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, možete ju uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Dodajmo, kladionice predviđaju da će ovu utakmicu Dinamo pobijediti. Tako na pobjedu Dinama koeficijent iznosi 2.40, na pobjedu Rijeke 2.80, dok neriješen rezultat ima kvotu 3.20.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu HNK Rijeka možete naći na klupskim stranicama na adresi nk-rijeka.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Dinamo – Rijeka 0:0 | Snimka prve utakmice finala Kupa u sezoni 2023./2024.

Tagged