uefa europa league - rijeka - az alkmaar - 2020

Rijeka i AZ Alkmaar igraju u Europskoj ligi – doznajte gdje gledati prijenos

Rijeka i AZ Alkmaar igraju na stadionu Rujevica zadnje, 6. kolo Europske lige. Utakmica je na rasporedu u četvrtak, 10. prosinca 2020. godine u 18.55 sati, a sudi ju Sergei Karasev iz Rusije.

Susret više nema nikakvo rezultatsko značenje jer je Rijeka do sada skupila samo jedan bod. Rijeka je ove sezone imala velikih problema s ozljedama i koronavirusom, ali je unatoč tome u prošlom kolu izvukla bod na gostovanju kod lidera La Lige Real Sociedada. Za oproštaj će tražiti prvu pobjedu protiv AZ Alkmaara.

“Sigurno nas čeka jako težak ispit jer su odlična momčad koja je brza, okomita i agresivna, imaju jako dobar početak utakmice pa moramo biti fokusirani i koncentrirani jer će kažnjavati svaku pogrešku. Voljeli bismo završiti Europu s četiri boda, da pokažemo da je utakmica u Nizozemskoj bila loš dan i nadam se da ćemo razveseliti svoje navijače”, rekao je Luka Capan, igrač Rijeke.

Više informacija o Rijeci doznajte na mrežnoj stranici na adresi nk-rijeka.hr.

Gdje možete gledati utakmicu između Rijeke i AZ Alkmaara?

Utakmicu Rijeka – AZ Alkmaar možete uživo gledati u četvrtak, 10. prosinca 2020. godine od 18.55 sat na Arena Sport 4 kanalu i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima.


PROČITAJTE VIŠE:


Nadamo se da te na vrijeme nabavili svoj DVB-T2 digitalni prijamnik! Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

UEFA Europska liga – skupina F

Rijeka – AZ Alkmaar – konferencija za medije

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -