reebok nano x3 | 2023.

Reebok Nano X3 | Bezvremenski model tenisica ponovno osvaja ljubitelje fitnessa

Model tenisica Reebok Nano X3 postao je dio brojnih sportskih priča zahvaljujući svom jednostavnom i nenametljivom dizajnu. A ove sezone Reebok je otišao i korak dalje, tako da je napravio model koji je performansama fokusiran na indoor vježbanje. Naime, izbor najboljih tenisica za teretanu ili neku drugu vrstu rekreacije prvi je korak prema uspješnim rezultatima. Kako za profesionalne, tako i za sportaše rekreativce.

Popularni brendovi u sektoru sportske obuće prepoznaju tu potrebu i unapređuju svoje modele različitim inovacijama. A sve to rade kako bi korisniku osigurali maksimalnu udobnost. Time se vodio i Reebok koji je novim Nano X3 modelom potvrdio da se zaista radi o “službenoj fitness tenisici”.

Uz više od 13 godina bogate povijesti i naslijeđa u fitness zajednici, Nano linija i dalje donosi najinovativnije proizvode koji će zadovoljiti sve potrebe sportaša i rekreativaca. Ova je tenisica dizajnirana za pružanje revolucionarne udobnosti, a svojim dizajnom itekako privlači pažnju. I dodajmo, obožavaju ju domaći fitness treneri i poznati fitness influenceri. No, vole je i svi ljudi koji žele udobnu obuću za svoje fizičke aktivnosti.

Reebok Nano X3 tenisici dodani su novi kalupi za udobnost i stabilnost te ROPEPRO+ vanjski potplat

Najznačajnija novost u najnovijoj Nano verziji jest revolucionarni Lift and Run (L.A.R) sustav u srednjem dijelu potplata koji je dizajniran tako da pruža svestranu potporu u svim vrstama treninga. Pod teškim opterećenjem pri dizanju utega sportašima je osigurana dodatna stabilnost te posebna lakoća i udobnost bez tereta. Pored toga, memorijska pjena u tenisicama dodatno ublažava sve udarce kod trčanja i skakanja. Od ostalih inovacija, Reebok Nano X3 tenisici dodani su novi kalupi za udobnost i stabilnost te ROPEPRO+ vanjski potplat.

Dodajmo da su brojni svjetski sportaši i recenzenti oduševljeni ovim novim modelom. Naime, oni tvrde kako ovaj model fitness tenisice apsolutno povećava kvalitetu izvedbe. A novi Reebok Nano X3 model otkrili su i hrvatski rekreativci, a biraju ga, među ostalim, i poznati Hrvati Marko Braić, Marko Petrić i Mijo Matić. Reebok Nano X3 model tenisica dostupan je u Zagrebu trgovinama Intersporta i Sport Visiona. A više o ovim sportskim tenisicama doznajte na mrežnim stranicama Reeboka na adresi reebok.com.

VIDEO: Classic leather preserve the past | Reebok

Tagged