real sociedad - rijeka - uefa europa league 2020

Real Sociedad i Rijeka igraju u Euro ligi – doznajte gdje gledati prijenos

Rijeka i Real Sociedad u četvrtak, 3. prosinca 2020. godine igraju ogled petog kola skupine F Europske lige. Izabranici trenera Simon Rožmana od 21 sat odmjerit će snage protiv španjolskog giganta u San Sebastijanu na stadionu Reale Arena i probati osvetiti se za poraz kojeg su doživjeli u prvom kolu (0:1).

Ovogodišnji europski put Rijeke je praktički završen. U prva četiri kola Rijeka je izgubila sva četiri susreta, uz gol razliku 2:9. Dodajmo da utakmicu sudi Joao Pedro Pinheiro iz Portugala, a više informacija o Real Sociedadu doznajte na klupskim mrežnim stranicama na adresi realsociedad.eus.

“Idemo kod jako kvalitetnog protivnika, na teško gostovanje. Vidjeli smo u prvoj utakmici na Rujevici da smo im dobro parirali, imali smo svoje prilike koje nismo iskoristili, a oni su zabili gol u 90. minuti. Idemo s namjerom da pobijedimo i sa željom da osvojimo sva tri boda”, rekao je Danijel Štefulj.

Gdje možete gledati utakmicu između Real Sociedada i Rijeke?

Utakmicu Real Sociedad – Rijeka možete uživo gledati u četvrtak, 3. prosinca 2020. godine od 21 sat na Arena Sport 4 kanalu i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima.


PROČITAJTE VIŠE:


Nadamo se da te na vrijeme nabavili svoj DVB-T2 digitalni prijamnik! Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

UEFA Europska liga – skupina F

Robert Murić uoči utakmice Real Sociedad – Rijeka (5. kolo Europske lige 2020./2021.)

Tagged