airport zagreb - dinamo - tottenham - 2021.

Razmišljanja Zorana Mamića prije utakmice Tottenham Hotspur – Dinamo

Dinamo je otputovao u srijedu ujutro sa zagrebačke zračne luke u London, gdje će igrati prvu utakmicu osmine finala Europske lige protiv Tottenham Hotspura. Utakmica se igra u četvrtak, 11. ožujka 2021. godine od 21 sat. Trener Dinama Zoran Mamić rekao je prije puta da su igrači spremni za ovaj veliki izazov.

“Veselimo se ovom dvoboju i očekujemo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu. Igramo protiv jednog jakog protivnika i to u fazi natjecanja u kojoj često ne nastupamo, ali svojim igrama smo zaslužili biti ovdje. Vjerujemo u sebe i momčad. Sigurni smo da ćemo odigrati dobru utakmicu”, rekao je Zoran Mamić.

“Neću misliti o tome kako će Tottenham igrati i tko će igrati. Mi se moramo koncentrirati na sebe i vjerovat ćemo u sebe. Momčad mora biti ispred pojedinca i svatko mora biti u službi momčadi. Onda ćemo odigrati odličnu utakmicu. Sav je pritisak na njima, ovo je njima imperativ. Mi moramo biti momčad. To nas je i dovelo do ovdje i možemo nadati pozitivnom rezultatu”, dodao je Zoran Mamić.

“Ne bismo bili sretni s porazom, u utakmicu ulazimo pobijediti. Ne znam kako će oni igrati, možda će se nekoliko igrača promijeniti, ali mi moramo biti usredotočeni na sebe. Privilegija je igrati na ovakvom stadionu, trebamo to iskoristiti na najbolji način kako bi u kontinuitetu igrali na ovakvim stadionima. Nitko nije u prednosti jer nema publike, prilagodit ćemo se tome i dati sve od sebe da napravimo najbolji mogući rezultat”, zaključio je Zoran Mamić. O treneru Dinama doznajte više na Wikipediji.

Gdje će biti prijenos utakmice Tottenham Hotspur – Dinamo?

Utakmicu osmine finala UEFA Europa lige između Tottenham Hotspura i Dinama možete uživo gledati u četvrtak, 11. ožujka 2021. godine u 21 sat na TV kanalu Arena Sport 3. Utakmica se igra u Londonu na stadionu Tottenhama.

Prijenos uživo, video online ili livestream utakmice moći ćete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Video: Zoran Mamić prije leta u London, uoči utakmice protiv Tottenham Hotspura

Tagged