lokomotiva - hrvatski dragovoljac / ht prva liga 2021.-2022.

Proljetni dio HNL-a u Kranjčevićevoj otvaraju Lokomotiva i Hrvatski Dragovoljac – gdje gledati prijenos?

Ušli smo u nastavak HNL-a, a odmah na početku proljetnog dijela prvenstva Lokomotiva dočekuje Hrvatski Dragovoljac. U dosadašnja dva novozagrebačka derbija ove sezone između Kajzerice i Sigeta koji su se igrali u Kranjčevićevoj Lokosi su jednom pobijedili, a jednom je bilo neriješeno. Prvi susret je bio u 3. kolu – tada je bilo 3:2 za Lokomotivu, dok je u 12. kolu utakmica završila 2:2. Ova utakmica 21. kola na rasporedu je u nedjelju 30. siječnja 2022. godine s početkom u 15 sati. Dodajmo da isti dan u 17.30 sati na Maksimiru igraju prvi i drugi na ljestvici – Dinamo i Rijeka.


“Zadovoljni smo kako su protekle zimske pripreme. Imali smo odlične uvjete, igrači su ostvarili sve zacrtano, želimo nastaviti gdje smo stali u jesenskom dijelu sezone. Ne zavaravamo se kako nas čeka lagana utakmica, najteže su utakmice protiv tzv. davljenika koji se grčevito bori za očuvanje prvoligaškog statusa. Dragovoljac je imao veliki broj dolazaka i odlazaka. U ovom trenutku ne znamo kako će izgledati protivnik u nedjeljnoj utakmici, no ukoliko mi odigramo kako je dogovoreno, kako znamo i umijemo, tada bi trebali pobijediti”, rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja.

Lokomotiva dočekuje Hrvatski Dragovoljac koji je početkom siječnja 2022. godine ostao bez trenera. Davor Mladina tako više ne vodi Sigećane, a podsjetimo, on je preuzeo prvu momčad krajem kolovoza 2021. godine. U 14 utakmica na klupi Crnih upisao je jednu pobjedu, četiri remija i čak devet poraza. Na njegovo mjesto je došao Dragan Tadić.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Lokomotiva – Hrvatski Dragovoljac?

Utakmica 21. kola HNL-a između Lokomotive i Hrvatskog Dragovoljca igra se na stadionu Kranjčevićeva u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 30. siječnja 2021. godine u 15 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalima Arena Sport 1 i HNTV. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu NK Lokomotiva doznajte na mrežnoj adresi nklokomotiva.hr, dok o klubu Hrvatski Dragovoljac informacije možete pronaći na adresi nk-hrvatskidragovoljac.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged