kutija šibica 2021 - produžen termin prijava

Produžene prijave za turnir Kutija šibica 2021 do srijede, 10. studenog

Kutija šibica 2021. powered by Coca Cola objavljuje dobre vijesti za sve koji se nisu stigli prijaviti za 50. jubilarno izdanje malonogometnog turnira! Naime, rok za prijave produžen je za jedan dan! Svi oni koji još nisu stigli predati svoju prijavu, mogu to učiniti do srijede, 10. studenog 2021. godine.

Prijave se mogu predati samo direktno u Domu sportova, svakog dana od 12 do 20 sati, u sobi 125. Cijene kotizacija se nisu mijenjale. Za seniorski i veteranski turnir potrebno je uplatiti 1.000, dok za turnir žena kotizacija iznosi 200 kuna. Uz 50. seniorski turnir igrat će se i 14. veteranski turnir te 5. turnir žena. Ukupni nagradni fond turnira Kutija šibica iznosi 170.000 kuna.


Najpoznatiji zagrebački turnir u malom nogometu Kutija šibica održat će se od 20. studenog do 29. prosinca 2021. godine. Turnir je u organizaciji Ustanove Upravljanje sportskim objektima i pod pokroviteljstvom je Grada Zagreba. Dodajmo da nakon Hanžekovićevog memorijala i Zlatne piruete, Kutija šibica treće je najstarije sportsko događanje koje Grad Zagreb podržava. I to već punih pet desetljeća! Više doznajte na mrežnim stranicama na adresi kutija-sibica.hr.

Izvlačenje parova za turnir Kutija šibica potvrđeno je za 17. studenog

Nakon ždrijeba kreću sportski dvoboji na čak pet lokacija diljem Zagreba. Mali nogomet će se igrati u dvorani 2 u Domu sportova te dvoranama Boško Božić Pepsi, Dubrava, Pešćenica i Sutinska vrela. Početak spektakularne završnice predviđen je na Štefanje, a u srijedu, 29. prosinca, doznat će se i pobjednici seniorskog, veteranskog te ženskog dijela turnira.

Velika će pažnja biti posvećena provođenju svih nužnih epidemioloških mjera. Sukladno važećim Odlukama Stožera civilne zaštite RH i epidemiološkim preporukama HZJZ svi sudionici i posjetitelji Kutije šibica prilikom ulaska u objekt i na turnir bit će obvezni predočiti EU digitalnu COVID potvrdu o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti koronavirus. Djeca mlađa od 12 godina koja dolaze s roditeljima, a koji posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, izuzeta su iz obveze posjedovanja EU digitalne COVID potvrde. Više informacija o COVID potvrdama doznajte na stranici eudigitalnacovidpotvrda.hr.

Tagged