coca cola cup 2020 / mali nogomet

Otvorene prijave za malonogometni turnir Coca-Cola Cup 2020

Prijave za malonogometni turnir Coca-Cola Cup 2020. otvorene su 16. prosinca 2019. godine, a od ove sezone uvodi se i kategorija ženski nogomet. Najpopularniji i najmasovniji sport na svijetu – mali nogomet – svoju veliku bazu ima i u Hrvatskoj. Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već sedmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, a ove godine pohodit će više od 120 gradova i mjesta u Hrvatskoj i 21 županiji. Prvi turnir sezone održat će se početkom siječnja 2020. u Iloku. Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha.

Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se od siječnja do svibnja nakon čega će uslijediti županijska finala, a ukupno će sudjelovati više od 3.000 ekipa. Svaki turnir uvijek je primjer fair playa igre i sportske borbe za pobjedu jer ulog je uvijek velik: plasman na državnu završnicu u Splitu koja će se održati krajem srpnja.

Ženski nogomet

Novost u sustavu Coca-Cola Cupa je da se u novoj sezoni uvodi i kategorija ženskog nogometa, tako da će sve djevojke zaljubljene u ovaj sport moći okušati se u natjecanjima s vršnjakinjama, družiti se i boriti za nastup u Splitu.

Prijavi se i “Budi dio igre” – prijave na turnir su besplatne

Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu LINKU ZA PRIJAVU ili direktno kod koordinatora natjecanja. Ekipe će se moći prijaviti i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Prijave na turnir su besplatne i moguće su za 2 dobne kategorije u muškoj kategoriji: U-15 (2005. godište i mlađi) i U-18 (2002. godište i mlađi) te U15 u ženskoj kategoriji.

Svaka ekipa može sudjelovati maksimalno s 10 igrača i voditeljem (odrasla osoba).

O Plazma Sportskim igrama mladih

Plazma Sportske igre mladih najveća su amaterska sportska manifestacija u Europi koja djeci omogućuju da se okušaju u 10 sportova. Ove su godine srušile sve rekorde po broju natjecatelja i sudionika. U 2019. godini organizirale su sportska natjecanja u više od 220 gradova i mjesta u regiji i okupili više od 200.000 sudionika.

Snaga Igara su upravo njeni sudionici, osnovnoškolci i srednjoškolci iz cijele regije, više od milijun i pet stotina sportaša koji su u više od sva desetljeća osjetile što su to sport, druženje i zabava.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -