8. zagreb open 2019 / boksački turnir

Osmo izdanje boksačkog turnira Zagreb Open održava se u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu

Zagrebački boksački savez osmu godinu organizira “Zagreb Open”, međunarodno boksačko natjecanje koje se kroz godine svoga postojanja uspješno nametnulo organizacijom i kvalitetom u Hrvatskoj i u inozemstvu. Osmo izdanje boksačkog turnira “Zagreb Open” pod službenim nazivom “Zagreb Open 2019” održava se u dva termina zbog velikog broja sudionika i borbi. Zagreb Open za mlađe kadete/kinje, kadete/kinje i juniore/rke održao se od 17. do 20. listopada 2019. godine uz sudjelovanje osamdesetak natjecatelja iz deset europskih zemalja. Sada slijedi Zagreb Open za seniore/rke i mlađe seniore/rke, koji se održava se od 14. do 17. studenoga 2019. godine. Brojne prijave za turnir pristigle iz stranih i hrvatskih klubova, ukupno njih 79 iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Njemačke, Mađarske, Bugarske, Rumunjske.

Eliminacijski boks mečevi održavaju se u četvrtak, 14. i petak, 15. studenoga, u subotu 16. studenoga održavat će se finala mlađih seniorki i mlađih seniora, dok su u nedjelju, 17. studenoga na rasporedu finalni mečevi seniorki i seniora (finale kreće u 12 sati).

Turnir se održava u Zagrebačkom boksačkom centru paviljonu 18 na Zagrebačkom Velesajamu (Avenija Dubrovnik 15, Zagreb – ulaz na 8).

Boksački turnir Zagreb Open 2019 za gledatelje je besplatan. a svoj dolazak na finale Zagreb opena su potvrdili istaknuti Hrvatski sportaši Hrvoje Sep, Marko Milun, Alen Babić, Marijo Možnik i Neven Žugaj.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - -

1 thought on “Osmo izdanje boksačkog turnira Zagreb Open održava se u Zagrebačkom boksačkom centru na Velesajmu

Comments are closed.