8. zagreb open 2019 / boksački turnir

Osmo izdanje boksačkog turnira Zagreb Open 2019 na Zagrebačkom Velesajmu

Zagrebački boksački savez osmu godinu organizira “Zagreb Open 2019”, međunarodno boksačko natjecanje koje se kroz godine svoga postojanja uspješno nametnulo organizacijom i kvalitetom u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Osmo izdanje boksačkog turnira Zagreb Open 2019 održava se u dva termina zbog velikog broja sudionika i borbi. Zagreb Open za mlađe kadete/kinje, kadete/kinje i juniore/rke održao se od 17. do 20. listopada 2019. godine uz sudjelovanje osamdesetak natjecatelja iz deset europskih zemalja.

Sada slijedi Zagreb Open za seniore/rke i mlađe seniore/rke, koji se održava se od 14. do 17. studenoga 2019. godine. Brojne prijave za turnir pristigle iz stranih i hrvatskih klubova, ukupno njih 79 iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Slovenije, Njemačke, Mađarske, Bugarske, Rumunjske.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Interliber, Reboot Infogamer i Inova – novosti iz svijeta književnosti, videoigara i inovacija

Eliminacijski mečevi održavaju se u četvrtak, 14. i petak, 15. studenoga, u subotu 16. studenoga održavat će se finala mlađih seniorki i mlađih seniora, dok su u nedjelju, 17. studenoga na rasporedu finalni mečevi seniorki i seniora (finale kreće u 12 sati).

Turnir se održava u Zagrebačkom boksačkom centru paviljonu 18 na Zagrebačkom Velesajamu (Avenija Dubrovnik 15, Zagreb – ulaz na 8).

Zagreb Open za gledatelje je besplatan. a svoj dolazak na finale Zagreb opena su potvrdili istaknuti Hrvatski sportaši Hrvoje Sep, Marko Milun, Alen Babić, Marijo Možnik i Neven Žugaj.

Ključne riječi (tagovi): - - - -